Få prislister og kataloger fra husleverandører

Ikke gå glipp av de mest solide husleverandørene bare fordi du ikke visste de fantes!

Rask og enkel oversikt over hustyper og priser

Enten du ønsker å bygge et tradisjonelt ferdighus eller et moderne arkitekttegnet elementhus/modulhus i funkisstil, er det viktig at du blir fornøyd med resultatet. Samtidig kan det være vanskelig å ta seg fram i jungelen av tilbud. Her gjør vi i Hus.no jobben litt enklere for deg.

Enkelt og greit

Få prislister og kataloger fra husleverandører som leverer ferdighus i din region. Du får også tilbud fra utvalgte byggmestere som leverer ferdigtegnede hus.

Ta et godt valg

Med tilbud fra både husleverandører og byggmestere som leverer ferdigtegnede hus kan du ta et godt valg både når det gjelder hustype og pris.

Trygghet og god kvalitet

Hus.no samarbeider bare med seriøse aktører, så du kan kjenne deg trygg på at alle selskapene du mottar tilbud fra leverer varene.

Slik gjør du

Alt du trenger å gjøre er å fylle inn skjemaet på denne siden og vente på at ferdighusleverandørene som bygger i ditt område skal ta kontakt med relevant informasjon og tilbud (huskataloger og prislister m.m.).

Du får også tilbud fra byggmestere som kan levere både ferdigtegnede- og arkitekttilpassede hus. Ikke gå glipp av de mest solide husleverandørene bare fordi du ikke visste de fantes!

Få tilbud på ferdighus!

Ferdighus pris

Det er lett å innhente tilbud!

Få tilbud fra flere leverandører

Motta informasjon og priser

Du slipper å lete fram ferdighusleverandørene der du bor

Du bestemmer selv om du ønsker å takke ja til tilbudene eller ikke.

Fyll ut skjemaet og spar tid og penger.

Prisen på ferdighus vil avhenge av flere ting, blant annet geografisk område, materialvalg, standard, transport og håndverkere. Fyller du ut skjemaet får du prislister på forskjellige ferdighus fra flere leverandører, så kan du sammenligne og velge det som passer dine behov best.

Hos de fleste ferdighusleverandørene kan man velge de produktene man ønsker, enten fra utvalg hos leverandørene, eller ved å finne produkter selv. Man kan også velge å gjøre deler av jobben selv og dette vil selvsagt påvirke prisen.

Den endelige prisen på ferdighuset får du først når en fagperson fra ferdighusleverandøren regner ut prisen for det ferdighuset du har valgt.

Få prislister fra flere leverandører

Dette følger ofte med i prisen på ferdighus:

  • Nødvendige elektriske punkter
  • Baderomsinnredning (toalett og servant)
  • Innvendige rør- og elektrikerarbeider
  • Balansert ventilasjon
  • Kjøkkeninnredning
  • Garderobeskap
  • Husene leveres også vanligvis grunnet og med forsikring i byggeperioden

Et malingsklart hus vil ofte være rimeligere enn et nøkkelferdig hus, men grunnen til det er at du må gjøre mer arbeid selv. Går du for et nøkkelferdig hus, vil prisen være noe høyere, men du har mindre arbeid som må gjøres før det kan tas i bruk.

Hva som følger med et malingsklart eller nøkkelferdig hus, varierer fra leverandør til leverandør. Husk derfor å les kontrakten nøye.

Her kan du lese mer om hva som følger med i prisen på de ulike typene ferdighus

Om tjenesten

Hus.no er en gratis tjeneste for deg som vil bygge hus, eller kjøpe nøkkelferdig ferdighus. Tjenesten er helt uforpliktende og sikrer at du får best mulig tilbud med minst mulig sløsing av tid.

Få tilbud på ferdighus!

Du kan også se gjennom vår liste over norske ferdighusleverandører.

Utvalgte husleverandører
Grafisk utsnitt av Hus.no logo