Få tilbud på solskjerming til din bolig

Enten du vet akkurat hva du vil ha, eller ønsker befaring, vil du få 3 gode tilbud.

Sammenlign tilbud på solskjerming!

La selskapene konkurrere om å gi deg det beste tilbudet på solskjerming tilpasset ditt hjem!

Fyll ut det korte skjemaet, og la leverandørene komme til deg med tilbud.

Illustrert ikon av en tommel opp.
Enkelt

Vi finner relevante leverandører, slik at du slipper å lete fram tilbud selv.

Illustrert ikon av en lommebok.
Spar penger

Sammenlign tilbud fra flere leverandører, og spar penger.

Illustrert ikon av et smilefjes med mobil i hånda.
Et trygt valg

Hus.no samarbeider kun med seriøse og pålitelige leverandører.

Slik fungerer det

Alt du trenger å gjøre er å fylle ut skjemaet på denne siden, og du vil bli kontaktet av opptil 3 solide leverandører som leverer gode solskjermingsløsninger der du bor.

Leverandørene vet at de konkurrerer med andre selskaper om jobben, og du kan derfor være trygg på at du får det beste tilbudet.

Du bestemmer

På mindre prosjekter/kjøp, vil leverandøren som regel kunne gi et spesialtilpasset tilbud uten å komme på befaring. Da vil de basere seg på erfaring og fagkunnskap i kombinasjon med informasjonen du gir dem om prosjektet.

På større leveranser, vil det ofte være lurt at selskapene kommer på en uforpliktende, og gratis, befaring for å finne den beste løsningen. Det er du som bestemmer hva som passer deg best.

Få tilbud på solskjerming!

Gratis og uforpliktende tjeneste

Når du bruker vår tjeneste er det ikke bare gratis å få gode tilbud, men det er også helt uforpliktende. Er du ikke fornøyd med noen av tilbudene du får, står du helt fritt til å takke nei.

Vi hjelper deg å velge riktig solskjerming

Begrepsjungelen som omringer solskjerming kan ofte være overveldende når man ikke kjenner markedet. Når det også finnes dusinvis av ulike løsninger for innvendig og utvendig solskjerming, er det ikke alltid lett å vite hva som er den beste løsningen i akkurat ditt tilfelle.

Er du usikker på hva som er passer best for deg huker du bare av for Mer informasjon i skjemaet. Da vet leverandørene at du ønsker mer informasjon om mulighetene, og de kan gi deg gode råd.

Få gode tilbud på solskjerming nå!

Står valget mellom noen konkrete løsninger, kan du krysse av for disse direkte i skjemaet. Du kan huke av så mange du selv ønsker, og det er en god måte å få litt mer konkrete råd og forslag på. Leverandørene vet tross alt hva som funker og ikke.

Når du har fått den informasjonen du trenger, er det enkelt å ta et informert og smart valg om hva slags solskjerming som passer din situasjon og budsjett.

To typer solskjerming

Om du liker å lese deg opp selv, har vi samlet informasjon om innvending og utvendig solskjerming i artiklene under. Der kan du lese om de ulike løsningene som finnes innenfor hver type, slik at det blir lettere å vite hva som passer deg best:

Les mer om:

Innvendig solskjerming

Utvendig solskjerming

Få tilbud på solskjerming!