Annonse
Bilde av to personer på et kontor

Hele Norges boligportal

Hus.no er hele Norges nettportal til alle husrelaterte tjenester. Enten du vil bygge ferdighus, innrede boligen din eller pusse opp, kan du finne gode råd og hjelp gjennom oss.

Kundeløfte

Vi jobber med å utvikle markedets beste plattform for alt innen hus, og vårt mål er at du skal få den informasjonen du trenger for å kunne ta de riktig beslutningene for deg og din bolig.

For oss er forbrukeren viktigst, og dette reflekteres i tjenestene vi tilbyr, samt hvilke partnere vi samarbeider med. Vi i Hus.no jobber hver dag for å sette deg som kunde i kontakt med selskaper som kan hjelpe deg med det du trenger.

Det du som kunde kan forvente hos oss er tilbud av høy kvalitet til en god og konkurransedyktig pris – enten du ønsker en ny bredbåndsavtale, bedre strømavtale eller varmepumpe til å temperere boligen.

Slik fungerer det

Vår tjeneste er helt gratis og hjelper deg å finne den beste leverandøren med det rette produktet for dine behov til konkurransedyktige priser.

Gjennom våre anbudstjenester lar du selskapene komme til deg med sine beste tilbud, så slipper du å lete dem fram selv. Alt du behøver å gjøre for å motta tilbud er å fylle ut skjemaet vårt på det produktet eller tjenesten du vil ha. Deretter er det bare å vente på tilbud og velge det beste.

Våre tjenester er helt uforpliktende. Om du ikke er fornøyd med noen av tilbudene, står du fritt til å takke nei.

I tillegg til anbudstjenestene våre har vi artikler som gir deg informasjon om produkter, priser og generelt rundt de ulike tjenestene. Slik hjelper vi deg ikke bare med å velge riktig produkt – vi hjelper deg også med å ta det beste og mest informerte valget. Med Hus.no sparer du både tid og penger.

Hvem står bak tjenesten?

Hus.no drives av det norske selskapet Nettbureau AS (org.nr. 997 104 854 MVA.).

Vi har lang erfaring med utvikling av forbrukerrettede tjenester for sammenligning av produkter og tjenester. Dette gjør at vi har opparbeidet oss lederposisjoner innenfor en rekke tjenesteområder, samtidig som vi har hjulpet tusenvis av mennesker å få bedre pris og avtaler.

Har du spørsmål eller kommentarer om tjenesten eller oss er det bare å ta kontakt på: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Vil du lese mer om oss i Nettbureau finner du mer informasjon på våre hjemmesider.

Personvern

Informasjonen du fyller inn vil kun sendes til relevante leverandører som vil gi deg et tilbud. Vi vil aldri bruke din personlige informasjon til noe annet enn å gi deg markedets beste tilbud, uansett hva du er på jakt etter.

Det eneste du mottar fra oss er en bekreftelse på e-post i etterkant av at du har sendt inn skjemaet. Les mer om hvordan vi håndterer personvern her.

For leverandører

Leverer du en husrelatert tjeneste og vil nå ut til flere potensielle kunder? Fortsett å bruke tid på det du gjør best, så skal vi gjøre det vi gjør best – hente inn relevante og gode kunder til deg.

Se hvordan vi kan sette deg i kontakt med nye kunder


Grafisk utsnitt av Hus.no logo