Bilde av to personer på et kontor

Hele Norges boligportal

Hus.no er hele Norges nettportal til alle husrelaterte tjenester. Enten du vil bygge ferdighus, innrede boligen din eller pusse opp, kan du finne gode råd og hjelp gjennom oss.

Vårt kundeløfte | Hvordan fungerer Hus.no | Hvem er vi? | Personvern | Kundesupport | For leverandører | For presse | For andre samarbeidspartnere

Vårt kundeløfte

Bilde av Gulbrand Øverbye
Gulbrand Øverbye: Produktansvarlig

Hus.no er hele Norges nettportal til husrelaterte tjenester. Enten du har en drøm om å bygge et ferdighus, trenger elektriker, eller ønsker en bedre avtale på strøm eller boligalarm, finner du gode råd og hjelp her på Hus.no.

I driften vår setter vi forbrukeren i sentrum. Dette reflekteres i tjenestene vi tilbyr, samt hvilke partnere vi samarbeider med. Vi jobber hver dag for å sette deg i kontakt med gode selskaper som ønsker å hjelpe deg, uansett hva du trenger.

Det du som kunde kan forvente hos oss er tilbud av høy kvalitet, til en god og konkurransedyktig pris – enten du ønsker en ny bredbåndsavtale, bedre strømavtale eller varmepumpe til å temperere boligen.

I tillegg til å hjelpe deg med å få en bedre avtale på alt innen hus, ønsker vi å være en informasjonskanal du kan stole på. Derfor bruker vi mye tid på å skrive artikler om det du lurer på, enten det er hvordan du beskjærer frukttrærne i hagen, hvordan du vasker stekeovnen eller hvordan du kan innrede kjøkkenet smartere.

Les mer: Artikkeloversikt

Hvordan fungerer Hus.no?

Hus.no er bygget opp rundt anbudstjenestene våre. Det de har til felles er at du lar selskapene komme til deg med sine beste tilbud.

Alt du behøver å gjøre for å motta tilbud er å fylle ut skjemaet for produktet eller tjenesten du ønsker tilbud på. Når du har fått flere konkurransedyktige tilbud er det kun én ting som gjenstår, å velge det beste tilbudet for deg.

Det beste med tjenesten er at den er helt gratis og uforpliktende for deg å bruke. Blir du ikke fornøyd med noen av tilbudene, står du fritt til å takke nei.

Hvem er vi?

Hus.no er utviklet, eid og drevet av det norske selskapet Nettbureau AS (org.nr. 997 104 854 mva.).

I Nettbureau har vi i over 10 år utviklet forbrukerrettede sammenligning- og anbudstjenester. Ved å etablere oss som markedsledende innen en rekke områder har vi opparbeidet kunnskapen som trengs for å gi deg en nyttig tjeneste. Siden oppstarten har vi hjulpet tusenvis av mennesker, både i Norge og i utlandet, med å få en bedre og billigere avtale.

Kanskje har du allerede benyttet deg av en av våre andre tjenester, som for eksempel Eiendomsmegler.no, Strøm.no eller Boligalarmer.no?

bilde av anders øie
Anders Øie: Forretningsansvarlig

Personvern

Din informasjon er trygg hos oss. Det du fyller inn i skjemaet vil kun sendes til relevante leverandører. Vi vil aldri bruke din personlige informasjon til noe annet enn å gi deg markedets beste tilbud på husrelaterte tjenester.

Det eneste vi sender deg er en epostbekreftelse på at vi har mottatt henvendelsen din.

Les mer: Personvern og informasjonskapsler

Kundesupport

Har du spørsmål til tjenesten vår?
Få svar på ofte stilte spørsmål

Finner du ikke svar på spørsmålet ditt, eller har noe helt annet på hjertet?
Send oss en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., så skal vi hjelpe deg så godt vi kan.

For leverandører

Ønsker du og din bedrift å nå ut til flere potensielle kunder? Vår anbudstjeneste setter deg enkelt i kontakt med relevante kunder innen ditt felt.

Send en epost til vår salgsansvarlig, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., og få en større kundeportefølje.

Les mer: For leverandører

For presse

Er du journalist og vil komme i kontakt med oss?

Besøk vårt presserom for mer informasjon og pressesaker, eller send en epost til vår kommunikasjonsansvarlig Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

For andre samarbeidspartnere

Ønsker du et samarbeid med oss? Send en epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., så finner vi ut hvordan vi kan gjøre noe sammen.

Grafisk utsnitt av Hus.no logo