bilde av en moderne bolig med persienner

Få tilbud på innvendig solskjerming

Innvendig solskjerming gir fleksible og estetisk gjennomtenkte løsninger for din bolig. Les mer om de ulike typene innvendig solskjerming.

Bilde av Gjermund Stensrud

Gjermund Stensrud

Sist oppdatert: 02.07.2024 09:46

Ulike typer innvendig solskjerming

Les mer om de ulike typene innendørs solskjerming

Rullegardiner:

Rullegardiner er en klassiker i mange hjem, særlig på soverom hvor mange ønsker lystette varianter for å få et mørkt og godt sovemiljø. Men rullegardiner kan også brukes i oppholdsrom som solskjerming.

Lamellgardiner:

Lamellgardiner er ofte førstevalget når man ønsker skjerming både for sol og innsyn, samtidig som man vil opprettholde et lyst innemiljø.

Plisségardiner:

Plisségardiner gir muligheter for fleksibel solskjerming, hvor materialet avgjør graden av solskjerming. Du kan også velge plisségardiner som kan flyttes fritt i vinduet, både fra oversiden og undersiden, noe som gir muligheter for skjerming av innsyn og sol, uten å miste utsynet eller bli blendet.

Innvendige persienner:

Innvendige persienner er en kostnadseffektiv måte å kunne regulere mengden sol, varme og lys du ønsker å slippe inn i huset.

Se også utvendig solskjerming

Vis mer

Fyll ut skjemaet på denne siden for å få tilbud fra lokale leverandører av innvendig solskjerming. Tjenesten er både gratis og uten forpliktelser.

Slik velger du riktig solskjerming

Med mindre du er langt over snittet interessert i solskjerming, vet du kanskje ikke hva som skiller de ulike formene for gardiner, persienner o.l. fra hverandre.

Selv om du vet forskjellene, er det ikke sikkert at du vet hvordan faktorer som solforhold og skjermingsbehov påvirker hva den optimale løsningen for din bolig vil være. I tillegg kommer hensynet til budsjett og selvfølgelig hva du selv liker best.

Dette har vi tatt hensyn til i utviklingen av anbudstjenesten vår. Alt du trenger å gjøre er å velge hvilke former for solskjerming du vurderer. Er du åpen for hjelp og gode forslag fra de erfarne leverandørene kan du eventuelt huke av på Usikker.

Ønsker du spesialtilpasset tilbud mest mulig tilpasset din bolig og dine behov, anbefaler vi at du også velger å ta en befaring med flere leverandører, men det er helt opp til deg.

Vet du allerede hva du er ute etter, så er prosessen enda lettere: Bare velg relevant type solskjerming og opplys om mål og behov. Da får du konkrete og sammenlignbare tilbud fra flere leverandører.

Leverandørene vet at de konkurrerer med andre selskaper om jobben, og du kan derfor være trygg på at du får det beste tilbudet.

Få gode tilbud på solskjerming nå!