Vi hjelper deg å finne de beste tilbudene til ditt hjem

Hus.no hjelper deg å sammenligne gode tilbud på det du trenger til ditt hus!

Hus.no er et nettsted hvor du enkelt kan legge ut oppdrag og tjenester knyttet til husbygging og det å være huseier på anbud. Det er helt gratis og uforpliktende å hente inn tilbud fra Hus.no, og du velger selv om du vil takke ja til tilbudene du får.

Det er krevende å eie egen bolig, enten det er en enebolig, tomannsbolig, villa eller et annet type hus. Alle som eier hus vil oppleve at det er mye å holde orden på, både relatert til oppussing og økonomi.

Ofte må man skaffe seg et produkt eller en tjeneste man ikke kan så mye om eller ikke har kjøpt før. Da er det særlig lurt å hente inn tilbud fra flere leverandører så man sikrer seg en god og konkurransedyktig avtale.

Hus.no har gjort det enkelt og greit for deg å legge ut tjenester på anbud, slik at du kan spare både tid og penger. Du vil motta tilbud tilpasset dine behov fra leverandører i ditt nærområde.

Nyttige artikler

Bilde av en arkitekt som jobber med en plantegning

BRA, BTA, BYA, P-rom, S-rom – Hva betyr det?

Ved kjøp og salg av bolig, eller bestilling av ferdighus, møter du på flere uttrykk og forkortelser for areal på bolig og tomt. Her får du oversikt over hva de betyr.

Mann bruker bredsparkel for å smøre sparkelmasse ut over en vegg.

Slik sparkler du vegger

Se hvordan du klargjør, helsparkler og flekksparkler ulike typer underlag, inkl. gips, tapet og mur.

Grafisk utsnitt av Hus.no logo