Få tusenvis av oppdragsforespørsler hvert år

Leverer din bedrift husrelaterte tjenester? Lyst å komme i kontakt med nordmenn som ønsker ditt produkt eller tjeneste? Gjennom hus.no kan du nå ut til et større publikum og motta forespørsler fra nye kunder hver dag.

Vi hjelper dere med å finne personer som ønsker det dere har å tilby slik at dere kan konsentrere dere om det dere er best på: levere gode tjenester til fornøyde kunder.

Ta markedsandeler i ditt område!

Ta markedsandeler i ditt område!
Bilde av Sindre Øverås

Interessert i å vite mer om våre tjenester? Få utforpliktende informasjon rundt din bedrifts muligheter på Hus.no. Ta kontakt med Sindre for en uforpliktende prat.

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Telefon: 936 17 505

Fyll ut skjemaet eller ta kontakt med Sindre Øverås i vår markedsavdeling på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for en uforpliktende prat rundt muligheter og tilbud for din tjeneste.

Hva gjør oss bedre?

Det finnes noen generelle anbudstjenester som gjør det samme som oss. Disse har ulike tilnærminger, men hva alle mangler er vår kompetanse på å nå de rette kundene på de rette tidspunktene.

Vi har lang erfaring med en rekke dedikerte anbudstjenester som vi har tatt med oss til denne portalen. Denne erfaringen gjør at vi vet hvordan vi finner kunder i kjøpsøyeblikket og når de faktisk ønsker tilbud. Fremfor å ha et snevert fokus på pris fokuserer vi på hva som er viktig med hensyn til den aktuelle tjenesten og ønsker å gi våre kunder et reelt inntrykk av markedet og mulighetene deres der de er.

Hvilke tjenester tilbyr vi?

Ferdighus - En dedikert ferdighustjeneste

Som Norges første dedikerte aktør med en dedikert tjeneste spesialisert på ferdighus har vi lang erfaring med å gi kunder et godt bilde av tilbudet i deres område. Med oss er det enklere å finne det perfekte huset uansett smak, behov og ønsker. Vår visjon med er å gi våre brukere ryddig og korrekt informasjon om hele prosessen fra boligdrøm til byggetillatelse og kjøp.

Vil du nå ut til flere brukere som leter etter ferdighus ta kontakt med Sindre på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Varmepumpe - En av Norges største anbudstjeneste for varmepumpe

Vi kobler kunder i områdene ditt selskap dekker direkte til deg, slik at du enklere kan nå ut til potensielle kunder som faktisk ønsker å motta tilbud.Med lang erfaring som en av Norges største aktører på området vet vi hvordan vi finner de rette kundene.

Vil du nå flere kunder som vil ha dine meglertjenester? Ta kontakt med Sindre på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Strøm - Norges største anbuds- og prissammenligningstjeneste på strøm

Vi har en todelt tjeneste på strøm. Vi har en anbudstjeneste, som kobler deg opp til potensielle kunder som ønsker en bedre strømavtale. Med tusenvis av henvendelser hver uke, kan vi hjelpe deg å nå ut til et større marked.

Den andre delen av tjenesten er en prissammenligning hvor kunder selv kan sammenligne priser og filtrere avtaler etter hva de selv ønsker. Du unngår dermed at kunder som ikke ønsker dine produkter tar kontakt og kan fokusere på kunder som faktisk er ute etter hva du kan tilby.

Vil du nå ut til flere kunder som ønsker en bedre strømavtale? Ta kontakt med Sindre på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Bredbånd - En spesialisert anbudstjeneste for bredbånd

Vi har tatt vår ekspertise fra anbudstjenester til bredbånd og kan hjelpe deg og din bedrift til å nå ut til et større marked. Vår erfaring fra denne typen tjenester gjør at vi finner personer på jakt etter en bedre bredbåndsavtale når de faktisk ønsker å få tilbud. La kundene oppsøke deg og få flere og bedre henvendelser.

Vil du nå ut til flere kunder på jakt etter en bedre bredbåndsavtale? Ta kontakt med Sindre på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Om oss

Hus.no er en portal for alle husrelevante tjenester og drives av Nettbureau AS, et norsk selskap spesialisert i markedsføring og konseptutvikling på internett. Vi har en rekke vellykkede nisjesider innen et bredt spekter av forbrukertjenester, fra strøm og kredittkort til eiendomsmegler og forsikringer.

Vil du vite mer om gjengen bak? Les mer på: Om oss.

Grafisk utsnitt av Hus.no logo