Annonse

Få tusenvis av oppdragsforespørsler hvert år

Leverer din bedrift husrelaterte tjenester? Lyst å komme i kontakt med nordmenn som ønsker ditt produkt eller tjeneste? Gjennom hus.no kan du nå ut til et større publikum og motta forespørsler fra nye kunder hver dag.

Vi hjelper dere med å finne personer som ønsker det dere har å tilby slik at dere kan konsentrere dere om det dere er best på: levere gode tjenester til fornøyde kunder.

Ta markedsandeler i ditt område!

Ta markedsandeler i ditt område!
Bilde av Sindre Øverås

Interessert i å vite mer om våre tjenester? Få uforpliktende informasjon rundt din bedrifts muligheter på Hus.no. Ta kontakt med Sindre for en uforpliktende prat.

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Telefon: 936 17 505

Fyll ut skjemaet eller ta kontakt med Sindre Øverås i vår markedsavdeling på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for en uforpliktende prat rundt muligheter og tilbud for din tjeneste.

Hva gjør oss bedre?

Det finnes noen generelle anbudstjenester som gjør det samme som oss. Disse har ulike tilnærminger, men hva alle mangler er vår kompetanse på å nå de rette kundene på de rette tidspunktene.

Vi har lang erfaring med en rekke dedikerte anbudstjenester som vi har tatt med oss til denne portalen. Denne erfaringen gjør at vi vet hvordan vi finner kunder i kjøpsøyeblikket og når de faktisk ønsker tilbud. Fremfor å ha et snevert fokus på pris fokuserer vi på hva som er viktig med hensyn til den aktuelle tjenesten og ønsker å gi våre kunder et reelt inntrykk av markedet og mulighetene deres der de er.

Hvilke tjenester tilbyr vi?

Advokat – Gjør det lett for advokater og klienter finne hverandre

Vår anbudstjeneste for advokater henter inn forespørsler fra privatpersoner og bedrifter over hele landet som er på jakt etter en advokat for en spesifikk problemstilling. Vi hjelper deg å komme i kontakt med nye kunder, slik at du kan fokusere på å gi juridisk bistand innen ditt fagfelt.

Ønsker du å nå ut til flere kunder? Ta kontakt med Sindre på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Boligalarm – Spesialisert anbudstjeneste for boligalarmer

Vi har formidlet over 27 000 henvendelser gjennom vår anbudstjeneste for boligalarmer, og har med andre ord lang erfaring i å hjelpe både kunder og alarmselskaper å komme i kontakt med hverandre.

Ta kontakt med Sindre på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for å motta relevante henvendelser fra potensielle kunder.

Bredbånd – En spesialisert anbudstjeneste for bredbånd

Vi har tatt vår ekspertise fra anbudstjenester til bredbånd og kan hjelpe deg og din bedrift til å nå ut til et større marked. Vår erfaring fra denne typen tjenester gjør at vi finner personer på jakt etter en bedre bredbåndsavtale når de faktisk ønsker å få tilbud. La kundene oppsøke dere og få flere og bedre henvendelser.

Vil du nå ut til flere kunder på jakt etter en bedre bredbåndsavtale? Ta kontakt med Sindre på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Eiendomsmegler – En markedsledende meglertjeneste

Siden 2014 har vi formidlet over 40 000 henvendelser innen boligsalg og verdivurderinger og har derfor solid erfaring innen anbudstjeneste for eiendomsmeglere. Vi vet hvordan vi finner kunder som aktivt jakter på en eiendomsmegler for å selge sin bolig.

Ønsker du relevante forespørsler? Ta kontakt med Sindre på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Energirådgivning – Anbudstjeneste for dem som vil ha energirådgivning

Gjennom vår anbudstjeneste sender kunder inn forespørsel om å motta tilbud på energirådgivning. Vi filtrerer forespørslene, slik at dere utelukkende mottar kontaktinformasjon til lokale og relevante kunder i kjøpsøyeblikket.

Vil dere gi råd om energitiltak til flere? Ta kontakt med Sindre på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Ferdighus – En dedikert ferdighustjeneste

Som Norges første dedikerte aktør med en dedikert tjeneste spesialisert på ferdighus har vi lang erfaring med å gi kunder et godt bilde av tilbudet i deres område. Med oss er det enklere å finne det perfekte huset uansett smak, behov og ønsker. Vår visjon med er å gi våre brukere ryddig og korrekt informasjon om hele prosessen fra boligdrøm til byggetillatelse og kjøp.

Vil du nå ut til flere brukere som leter etter ferdighus? Ta kontakt med Sindre på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Flyttehjelp – Anbudstjeneste for flytteservice

Det er enkelt å utvide kundegruppen ved å bli med på vår anbudstjeneste. Vi kobler dere opp mot potensielle kunder som ber om hjelp til flytting, og dere mottar kun henvendelser som matcher områdene og tjenestene dere dekker.

Har dere lyst på flere kunder? Ta kontakt med Sindre på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Forsikring – Anbudstjeneste for dem som vil samle flere forsikringer

Vår tjeneste for forsikringer hjelper kunder å spare penger på forsikringer ved å samle flere forsikringer i en samlepakke. Vi hjelper dere å komme i kontakt med kunder som ønsker å samle forsikringer og få en bedre forsikringspakke.

Vil dere motta henvendelser fra kunder som ønsker sandsekker på forsikring? Ta kontakt med Sindre på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Garasje – Spesialisert anbudstjeneste for garasje

Gjennom vår spesialiserte anbudstjeneste for garasje hjelper vi kunder å komme i kontakt med garasjeleverandører som kan levere det kunden er på jakt etter til den beste prisen.

På jakt etter flere henvendelser fra personer som vil bygge garasje? Ta kontakt med Sindre på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Garasjeport – Anbudstjeneste for garasjeporter

Vi har en dedikert anbudstjeneste for personer som er på jakt etter garasjeporter. Vil dere motta relevante og konkrete henvendelser fra kunder som ønsker gode tilbud på deres produkt?

Vil dere nå ut til flere brukere som leter etter garasjeport? Ta kontakt med Sindre på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Maler – En anbudstjeneste for malejobber

Ved hjelp av vår anbudstjeneste når dere enkelt ut til flere som trenger en maler. Vi gjør alt forarbeidet, og dere mottar fortløpende kontaktinformasjon til alle som matcher nedslagsfeltet deres.

Ønsker dere flere relevante kundehenvendelser? Ta kontakt med Sindre på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Radon – Anbudstjeneste for radonmåling og radontiltak

Gjennom vår anbudstjeneste søker kunder etter fagfolk som utfører radonmåling og hjelper med radontiltak. Vi videreformidler kun henvendelsene fra dem som trenger hjelp i det området bedriften deres arbeider i. Det gjør det enkelt for dere å komme i kontakt med flere potensielle og relevante kunder.

På jakt etter flere kunder som vil måle radonnivåer eller ønsker radontiltak? Ta kontakt med Sindre på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Rørlegger – Rørleggertjenester på anbud

Vi setter rørleggere i kontakt med flere potensielle kunder. Vi filtrerer forespørslene som kommer inn gjennom vår anbudstjeneste, slik at du utelukkende mottar kontaktinformasjon til lokale og relevante kunder i kjøpsøyeblikket.

Ønsker du å nå ut til flere kunder? Ta kontakt med Sindre på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Solskjerming – Anbudstjeneste for innvendig og utvendig solskjerming

Vi hjelper personer på jakt etter solskjerming å finne det beste produktet til det beste tilbudet enten det gjelder innvendig eller utvendig solskjerming.

Vil du levere solskjerming til flere? Ta kontakt med Sindre på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Strøm – Norges største anbuds- og prissammenligningstjeneste på strøm

Vi har en todelt tjeneste på strøm. Vi har en anbudstjeneste, som kobler dere opp til potensielle kunder som ønsker en bedre strømavtale. Med tusenvis av henvendelser hver uke, kan vi hjelpe dere å nå ut til et større marked.

Den andre delen av tjenesten er en prissammenligning hvor kunder selv kan sammenligne priser og filtrere avtaler etter hva de selv ønsker. Dere unngår dermed at kunder som ikke ønsker deres produkter tar kontakt og kan fokusere på kunder som faktisk er ute etter hva dere kan tilby.

Vil dere nå ut til flere kunder som ønsker en bedre strømavtale? Ta kontakt med Sindre på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Taksering – En anbudstjeneste for taksering

VI har lang erfaring med anbudstjenester og kan sette bedriften din i kontakt med de riktige kundene som faktisk ønsker tilbud på taksering der dere har nedslagsfelt.

Vil du nå flere kunder som trenger taksering? Ta kontakt med Sindre på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

TV-pakker – Anbudstjeneste for innhenting av tilbud på TV-pakker

Gjennom tjenesten vår kan dere la relevante og potensielle kunder komme til dere i det øyeblikket de er på utkikk etter en bedre avtale på TV-pakker. Vi gjør alt forarbeidet, og dere kan fokusere på å gi kunden et godt tilbud de ikke kan takke nei til.

Vil dere levere TV-pakker til flere? Ta kontakt med Sindre på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Varmepumpe – En av Norges største anbudstjeneste for varmepumpe

Vi kobler kunder i områdene ditt selskap dekker direkte til dere, slik at dere enklere kan nå ut til potensielle kunder som faktisk ønsker å motta tilbud. Med lang erfaring som en av Norges største aktører på området vet vi hvordan vi finner de rette kundene.

Vil du nå flere kunder som er på utkikk etter varmepumpe? Ta kontakt med Sindre på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Vinduer – En spesialisert anbudstjeneste for vinduer

Vi setter dere i direkte kontakt med kunder som ønsker tilbud på nye vinduer i lokalområdet bedriften deres dekker.

Vil dere levere nye vinduer til flere? Ta kontakt med Sindre på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Om oss

Hus.no er en portal for alle husrelevante tjenester og drives av Nettbureau AS, et norsk selskap spesialisert i markedsføring og konseptutvikling på internett. Vi har en rekke vellykkede nisjesider innen et bredt spekter av forbrukertjenester, fra strøm og kredittkort til eiendomsmegler og forsikringer.

Vil du vite mer om gjengen bak? Les mer på: Om oss.

Grafisk utsnitt av Hus.no logo