Få flere kunder med Hus.no

Vi setter deg i kontakt med privatpersoner, bedrifter og borettslag som er aktivt på jakt etter tjenester tilknyttet hus og husbygging – uansett hvor i landet du holder til.

Kort oppsummert
  • Ingen oppstartskostnader eller faste kostnader
  • Ingen bindingstid – du kan si opp på dagen hvis du ikke er fornøyd
  • Velg fritt antall henvendelser firmaet ditt ønsker per dag/uke/måned
  • Segmenter på geografisk område, privat/bedrift/borettslag og type jobb
  • Hver henvendelse deles med maks fire andre aktører
  • Du faktureres etterskuddsvis for de leadsene firmaet har mottatt
Vis mer

Et samarbeid med oss betyr at du mottar relevante kundehenvendelser om tjenesten du tilbyr på e-post, eller via en integrasjon med ditt CRM-system.

Målet vårt er å gjøre det enklest mulig for folk å finne et godt og seriøst tilbud på en husrelatert tjeneste – enten det gjelder oppføring av nye vinduer, taksering, kjøp og bygging av et nytt ferdighus, radonmåling, eiendomsmegling eller annet.

Til en lav kostnad gir vi deg tilgang til henvendelsene vi mottar på Hus.no. I et enkelt og rettferdig system konkurrerer du med med 1-4 andre firmaer, basert på hvilken tjeneste du tilbyr og hvilket område du dekker.

God kvalitet

Vi har over ti års erfaring med en rekke dedikerte anbudstjenester. Dette gjør at vi vet hvordan vi finner kunder i kjøpsøyeblikket, når de faktisk ønsker et tilbud fra deg.

Ikke minst vet vi at brukerne våre er opptatt av kvalitet og lokal forankring, ikke bare pris. Det gjør at vi kan gi deg et reelt inntrykk av markedet og mulighetene som finnes i området ditt.

I tillegg er det tekniske systemet vårt utviklet over lang tid, og holder en høy standard. Alle henvendelser sendes rykende ferske til deg, og behandles i henhold til GDPR.

Kontakt oss

Illustrasjon av en smilende person som har fått et godkjent merke

Velg type og område

Hus.no mottar kundehenvendelser fra hele Norge. Du oppgir hvilken tjeneste og hvilket geografisk område firmaet ditt dekker. Så sender vi deg henvendelser innenfor dette området.

Som samarbeidspartner velger du i tillegg hvilke typer henvendelser firmaet ditt ønsker å motta.

Dette avhenger av hva slags type tjeneste du tilbyr, og du vil få mer spesifikk informasjon om dette etter at du har kontaktet oss.

Få mer informasjon

Illustrasjon av en person som peker ut hvilket område i Norge som er relevant å dekke i et samarbeid med Hus.no

Få full kontroll

Vi har ingen oppstartskostnader, faste kostnader eller bindingstid på samarbeid med oss.

Du kan enkelt pause eller stoppe henvendelser ved behov. Ønsker du et tak på antall henvendelser innenfor en gitt periode, kan vi også ordne dette.

Dermed har du og din bedrift full kontroll over henvendelsene dere mottar. Da kan dere bruke tid og energi på å levere en best mulig tjeneste til deres kunder.

Fyll ut kontaktskjema

Illustrasjon av en person som skrur av og på en bryter etter behov

Hvem er vi?

Hus.no drives av Nettbureau AS – en av Skandinavias ledende leverandører av sammenlignings- og anbudstjenester. I Norge driver vi blant annet veletablerte anbudstjenester for eiendomsmeglere, elektrikere og forsikringer, med fornøyde bedriftskunder og brukere.

Nøkkelinfo:

  • Vi er aktive i over 8 europeiske land, og har siden 2009 formidlet over én million henvendelser fra privatpersoner og bedrifter
  • I 2020 hadde vi over åtte millioner besøkende på tvers av alle våre tjenester

Slik kommer du i gang:check icon

Knytt deg til oss

Fyll ut skjemaet eller send en e-post til sindre@nettbureau.no.

check icon

Motta henvendelser

Du deler henvendelsene med maks 3 andre leverandører.

check icon

Sikre nye jobber

Få personlig kontakt med nye kunder til lave priser.

Fyll ut skjemaet

Grafisk utsnitt av Hus.no logo