Få best mulig pris på elbillader

La selskapene konkurrere om deg - spar tid og penger!

Få tilbud på elbillader fra flere leverandører

Har du elbil allerede, men mangler lader hjemme? Eller planlegger du kanskje å kjøpe ny? Få en bedre avtale på elbillader med anbudstjenesten vår.

Illustrert ikon av en tommel opp.
Enkelt

Vi finner relevante leverandører, slik at du slipper å lete fram tilbud selv.

Illustrert ikon av en lommebok.
Spar penger

Sammenlign tilbud fra flere leverandører, og spar penger.

Illustrert ikon av et smilefjes med mobil i hånda.
Et trygt valg

Hus.no samarbeider kun med seriøse og pålitelige leverandører.

Alt du trenger å gjøre for å få et best mulig tilbud på elbillader er å fylle ut skjemaet på denne siden. Da blir du kontaktet av flere leverandører som vil gi deg sitt beste tilbud for å få deg som kunde.

Få gode tilbud

Slik fungerer det

Når du fyller ut skjemaet vårt kontakter vi relevante leverandører som leverer i ditt nærområde. Deretter vil leverandørene kontakte deg med sitt beste tilbud basert på dine ønsker.

Det koster ingenting å bruke vår anbudstjeneste, og du tar dermed ingen risiko når du spør om tilbud. Dessuten er tjenesten helt uforpliktende. Det betyr at om du ikke er fornøyd med noen av tilbudene så står du helt fritt til å takke nei.

Spar tid og penger

Bruker du vår anbudstjeneste slipper du altså å bruke tid på lete fram tilbud og prisestimater hos ulike leverandører selv. Å fylle ut skjemaet vårt tar bare noen få minutter, og du kan bare lene deg tilbake og la leverandørene komme til deg.

Ettersom alle leverandørene vet at de konkurrerer om ditt kundeforhold så tvinges de til å gi deg sitt beste tilbud for å få deg som kunde. Dermed sparer du ikke bare tid på å lete fram tilbud, men du sparer også penger ettersom du får et best mulig tilbud.

Få gode tilbud på elbillader

Grafisk utsnitt av Hus.no logo