Få tilbud på energirådgivning

Finn en dyktig energirådgiver som skreddersyr energitiltak for boligen din.

Energirådgivning

Få tilbud på energirådgivning, og få råd om de beste energitiltakene du kan gjennomføre.

Enkelt!

Vi gjør jobben for deg, og du slipper å lete fram tilbud selv.

Spar penger

Få best mulig tilbud på energirådgivning, og spar penger.

Et trygt valg

Hus.no samarbeider kun med seriøse og pålitelige aktører.

Bor du i en eldre bolig, skal du pusse opp eller ønsker du bare råd om de beste energitiltakene man kan gjennomføre, så er det lurt å få en ekspert til å hjelpe deg. En energirådgiver har god oversikt over hva slags tiltak som vil gi god effekt, og ikke minst hva man kan få støtte til hvor.

Den enkleste måten å finne den beste energirådgiveren i ditt område er å fylle ut det korte skjemaet på denne siden. Da vil vi finne en dyktig rådgiver nær deg som ønsker å hjelpe deg å kartlegge din bolig.

Energirådgivning pris

En personlig energirådgivning koster i utgangspunktet 11 000 kr, men som boligeier kvalifiserer du til å få dekket opptil 5000 kr fra Enova. Dermed kan en energirådgivning koste deg så lite som 6000 kr.

Energirådgivere har dessuten god oversikt over alle Enovas støtteordninger, og vil derfor kunne vise til hva slags støtteordninger ev. tiltak vil kvalifisere til. Skal du gjøre en omfattende oppgradering med etterisolering av vegger, tak og nye vinduer kan man kvalifisere til 100–150 000 kr i støtte fra Enova.

Få tilbud nå

Hvorfor energirådgivning?

Når du får besøk av en energirådgiver vil du få svar på alt du lurer på rundt boligen din og energitiltak. Dermed blir det lettere enn noensinne å vite hvordan du gjør boligen din moderne og mer energieffektiv.

En moderne bolig med energieffektive løsninger vil kunne gi en høyere verdi på boligen, men det er ikke det viktigste. Det viktigste er at en energieffektiv bolig vil kunne øke komforten og samtidig gi deg en lavere strømregning!

Hva inkluderer en energirådgivning?

Når man får energirådgivning fra en kvalifisert energirådgiver inkluderer dette gjerne en befaring hvor det utarbeides en energiattest og ikke minst en tiltaksplan for oppgradering.

Tiltaksplanen er den konkrete oversikten over hvordan du kan redusere energiforbruket i din bolig. Både tiltak som krever store inngrep og tiltak som er lettere å gjennomføre. Alt basert på befaringen i din bolig, og rådene du får vil derfor alltid være skreddersydde.

Få tilbud nå

Tilskudd og støtteordninger Enova

Du får imidlertid ikke bare en liste over mulige tiltak. Energirådgiver kan dessuten gi ytterligere råd om hva slags støtteordninger din bolig og ditt prosjekt kvalifiserer til.

ENOVA gir inntil 5000 kr støtte bare for å benytte seg av en energirådgiver. Ytterligere støtte på 2500 kr kan innvilges om man gjennomfører termografering. Det vil si at man bruker infrarøde kameraer til å avdekke varmetap fra boligen.

For å få svar på hvilke tiltak du kan gjennomføre bør du benytte deg av en energirådgiver. Da får du tiltak basert på de faktiske forholdene rundt boligen din, og du får råd og tips om hva som er best å gjennomføre.

Gratis og uforpliktende tjeneste

Å bruke vår tjeneste til å finne et best mulig tilbud er både gratis og uforpliktende. Det vil si at om du ikke er fornøyd med tilbudet du får står du helt fritt til å takke nei. Da vil det heller ikke koste deg et eneste øre.

Få tilbud nå

Grafisk utsnitt av Hus.no logo