Mann sitter utenfor hus. Illustrasjonsbilde radon.

Få tilbud på radonmåling og radontiltak

Motta tilbud på radonmåling eller radontiltak fra flere leverandører.

Gode tilbud

Få gode tilbud fra flere leverandører.

Velg det beste

Sammenlign tilbud og velg det beste.

Trygt

Hus.no samarbeider kun med seriøse og pålitelige aktører.

Når man eier bolig er det viktig å ha kontroll på radonnivåene. Dette kan måles selv over en lang periode, men det er enklere å la profesjonelle gjøre undersøkelsene for deg. Da vil du få mer konkrete tall å gå ut ifra, og om det er for høye verdier vil du kunne få råd og forslag til relevante radontiltak for å utbedre problemet.

Få tilbud nå

Radonmåling eller radontiltak – Hva ønsker du tilbud på?

For deg som ønsker å få gjennomført en radonmåling har vi utviklet en anbudstjeneste nettopp for dette formålet. Alt du trenger å gjøre er å fylle ut det enkle skjemaet på denne siden, og vi vil videreformidle din forespørsel til relevante og pålitelige aktører som deretter vil komme til deg med sine beste tilbud.

Har du for høye radonverdier, og leter etter gode tilbud på radontiltak så kan vi hjelpe deg med dette også. Bare huk av for at du ønsker tilbud på radontiltak og ikke radonmåling i skjemaet, og du vil motta flere gode tilbud på radontiltak.

Så enten du er på jakt etter tilbud på radonmåling eller radontiltak så er det enkleste å bruke vårt korte anbudsskjema.

Få tilbud nå

Spar både tid og penger

Når du bruker vår anbudstjeneste får du enkelt gode tilbud fra flere leverandører. I stedet for å selv måtte dra til leverandørene for å få prisestimater lar du selskapene komme til deg. Da sparer du både tid og frustrasjon.

Alle leverandørene som kontakter deg vet dessuten at de er i konkurranse med andre, og de vil derfor gi deg sine beste tilbud for å sikre seg kundeforholdet ditt. Dermed kan du være trygg på at tilbudene du får gjennom vår anbudstjeneste er gode.

Så ved å fylle ut det korte skjemaet sparer du altså tid, siden du slipper å lete fram tilbud selv, og siden du får konkurransedyktige tilbud vil du fort kunne spare penger.

Få tilbud nå

Gratis og helt uforpliktende

Å bruke vår anbudstjeneste er dessuten gratis og helt uforpliktende. Det vil si at om du ikke skulle være fornøyd med noen av tilbudene, så står du faktisk helt fritt til å takke nei. Helt uten forpliktelser!

Så ved å fylle ut skjemaet på denne siden får du ikke bare tilbud fra flere konkurrerende leverandører, men det koster deg heller ingenting.

Det er altså ingenting å vente på, fyll ut skjemaet og få flere gode tilbud i dag. Helt gratis!

Få flere uforpliktende tilbud

Grafisk utsnitt av Hus.no logo