Rask og enkel oversikt over vindustyper og priser

Få tilbud fra flere leverandører med solid kompetanse og høy kvalitet.

Skal du bytte vinduer, eller bygger du hus?

Bruk vår gratis og uforpliktende anbudstjeneste for å hente inn tilbud på vinduer tilpasset ditt behov, med eller uten montering.

Illustrert ikon av en tommel opp.
Enkelt

Vi finner relevante leverandører, slik at du slipper å lete fram tilbud selv.

Illustrert ikon av en lommebok.
Spar penger

Sammenlign tilbud fra flere leverandører, og spar penger.

Illustrert ikon av et smilefjes med mobil i hånda.
Et trygt valg

Hus.no samarbeider kun med seriøse og pålitelige leverandører.

Få oversikt over produkter, leverandører og priser

Enten du ønsker vinduer til et tradisjonelt hus eller et moderne hus i funkisstil, er det viktig at du velger vinduer du blir fornøyd med.

Samtidig kan det være vanskelig å ta seg fram i jungelen av tilbud og ulike vindustyper. Her gjør Hus.no jobben litt enklere for deg.

Slik fungerer det

Alt du trenger å gjøre er å fylle ut skjemaet på denne siden, og fortelle litt om dine ønsker og behov for vinduene. Da er det bare å vente på at flere solide leverandører i ditt område tar kontakt for å gi deg sitt beste tilbud.

Få tilbud nå!

Det er lett å innhente tilbud!

Motta tilbud fra flere leverandører

Få informasjon og priser

Du slipper å lete fram vindusleverandørene der du bor

Du bestemmer selv om du ønsker å takke ja til tilbudene eller ikke.

Fyll ut skjemaet så kan du spare tid og penger.

Spar tid og penger

Når du benytter deg av tjenesten vår får du raskt tilbud fra flere leverandører, og du slipper måtte lete fram tilbudene.

Ettersom alle leverandørene vet at de konkurrerer om kundeforholdet ditt vil de gi deg sine beste tilbud. Dermed kan du også føle deg trygg på at de tilbudene du får er gode og konkurransedyktige.

Kundeløfte

Vi jobber for å utvikle markedets beste anbudstjeneste for vinduer og ønsker at du skal få tilstrekkelig med informasjon til å kunne ta riktig beslutning.

Vi mener kundene er viktigst, og dette gjenspeiles både i tjenesten vi tilbyr og partnerne vi samarbeider med.

Vi i Hus.no har som mål å knytte deg som kunde opp med selskaper som kan levere vinduer og montering av høy kvalitet, slik at du kan spare tid og penger.

Få flere gode tilbud på vinduer nå!

Nye vinduer

Du trenger sannsynligvis nye vinduer dersom de ikke har vært byttet ut de siste 25 årene. Gamle vinduer har ofte blitt utette, og er i tillegg laget med ett eller to lag glass, i motsetning til moderne vinduer som stort sett lages med tre glasslag.

Glasset på moderne vinduer er også av høyere kvalitet, og sammen med den isolerende effekten, vil nye vinduer kunne senke strømregningen og øke trivselen hjemme. For å sikre deg gode tilbud, bør du kontakte flere leverandører. Fyll ut skjemaet så blir du kontaktet av leverandører i din nærhet.

Sparevinduer

Sparevinduer er vinduer med energispareglass, også kalt lavenergivinduer. Disse er svært tette, og således hjelper de med å holde på varmen i boligen. Gamle og utette vinduer kan stå for så mye som 40 % av varmetapet i en bolig.

PVC-vinduer

Polyvinylklorid (PVC) er et slitesterkt plastmateriale som tåler fuktighet uten å ruste eller få råte. PVC er materialet som holder vindusglassene på plass, og utgjør rammen av vinduet. Dette regnes som et vedlikeholdsfritt valg, som tåler vær og vind godt.

PVC-vinduer er tette, godt isolerte, og et rimeligere alternativ når du velger nye vinduer. Noen mener at PVC-vinduer ser best ut i moderne bygg, fordi de kan bryte med stilen til for eksempel gamle trehus. Nå finnes det imidlertid modeller på markedet som blant annet etterligner profilerte trevinduer med antikke sprosser, noe som ikke gjør skillet så markant lenger.

Takvindu

Takvinduer er et godt valg om du har en etasje som er under skråtak. Takvinduene vil slippe inn mye lys og gi gode luftemuligheter, og kanskje kan du se stjernehimmelen på natten. Takvinduer fås som midthengslete som kan vendes 180 grader innover, eller topphengslete som slår utover, og derfor egner seg godt til vinduer i lave høyder.

Få tilbud nå!

Husmorvindu

Dette er en gammeldags betegnelse på et vindu som kan vendes 180 grader rundt, og på den måten rengjøres fra innsiden av boligen. Dette kalles også et topphengslet vindu, og er et godt valg for vinduer som er vanskelig tilgjengelige fra utsiden av boligen, f.eks. pga. beplantning eller høyde.

Hyttevinduer

For mange vil nok vinduer med sprosser være et godt valg som passer fint til en tradisjonell hytte enten den ligger i fjellet eller ved sjøen. Er hytta i funkisstil, kan det være andre vinduer som vil egne seg bedre, det viktigste er å følge hyttas særpreg og stil.

Skal du bytte hyttevinduer bør du velge vinduer i god kvalitet. Strøm er gjerne dyrt og hytta er ofte ikke oppvarmet når den ikke er i bruk, og tette vinduer er viktig for å holde energiforbruket nede.

Vinduer med sprosser

De vanligste typene er karmfaste vinduer, sidehengslede vinduer eller husmorvinduer. Mange ønsker seg vinduer med sprosser til hytta, men det er heller ikke uvanlig å ha sprosser på store karmfaste stuevinduer, eller topphengslede soveromsvinduer.

Montering av vindu

Man kan montere nye vinduer selv, men det anbefales at man får fagfolk til å utføre jobben. Utette vinduer som er feilmontert kan føre til fuktskader og skade på bygningen. Karmfaste vinduer er den enkleste typen å montere.

I tillegg er det en fordel at de nye vinduene har samme størrelse som de gamle. Har du ingen erfaring med å bytte vinduer bør du få råd av en fagperson eller sette bort jobben.

Få tilbud på vinduer og montering nå!