Bilde av husmodellen 1801 fra Fjogstad Hus

Fjogstad Hus

Fjogstad Hus tilbyr alt fra ferdighus til arkitekttegnede hus

Kontaktinformasjon

Fjogstad Hus AS (977 310 962)

Fjogstad-Hus tilbyr både ferdighus og skreddersydde arkitekttegnede hus, og ikke minst; alt innen rehabilitering, ombygging, påbygg og småjobber.

Fjogstad-Hus er blant landets eldste byggefirmaer og en av Rogalands største boligbyggere. Med hovedkontor i Sandnes og avdelingskontor på Jørpeland, dekker Fjogstad-Hus hele Nord-Jæren og Ryfylke.

En komplett boligbygger

Den gode prosessen fra første møte til ferdig bolig, og et stort fokus på kvalitet i alle ledd, har gjort at hundrevis av familier har realisert sin boligdrøm sammen med Fjogstad-Hus. Som en moderne og komplett husleverandør kan Fjogstad-Hus i dag tilby et bredt utvalg av hustyper innen alle prisklasser, alt fra de stilrene og funkisinspirerte til de tradisjonelle og klassiske. Se alle hustyper fra Fjogstad-Hus her.

Ferdighus

FiksFerdig er et boligkonsept fra Fjogstad-Hus hvor du kan få arkitekttegnede hus der alt er prosjektert på forhånd. Det gir deg som kunde full kontroll på både pris og tidsforbruk. Med kort byggetid, vanligvis 6-8 måneder etter godkjent byggetillatelse, så kan du kjøpe og selge i samme marked. Fjogstad-Hus sine FiksFerdig-boliger leveres nøkkelferdige, med god og gjennomført kvalitet i hele leveransen. Se FiksFerdig-boliger her.


Arkitekttegnede hus

Er du blant de som drømmer om et unikt, arkitekttegnet hus, så er Fjogstad-Hus et trygt valg. Med egne, dyktige arkitekter finner Fjogstad-Hus den løsningen som passer til deg, din familie og hustomt, og håndterer alle søknader og annet papirarbeid. Når alt det formelle er på plass, loser dyktige håndverkere og byggeledere prosjektet trygt i havn. Hvis du ønsker inspirasjon og hustyper å ta utgangspunkt i når du skal planlegge din drømmebolig, se Fjogstad-Hus sine arkitekttegnede hustyper her.

Rehabilitering og ombygging

Fjogstad-Hus har en egen rehab- og ombyggingsavdeling med spesialiserte arkitekter og håndverkere. Du kan få hjelp til alt fra småjobber som å skifte kledningsbord med råteskader til fullstendig renovering og modernisering som påbygg og ombygging, løfte taket, riving og gjenoppbygging innvendig. Ta kontakt med Fjogstad-Hus sin rehabiliteringsavdeling for en uforpliktende befaring.

Utvalgte hustyper fra Fjogstad Hus

Grafisk utsnitt av Hus.no logo