Presserom

Er du journalist og ønsker å komme i kontakt med noen av oss som jobber med Hus.no? Vi hjelper deg!

Dette er Hus.no
  • Hus.no er en portal for innhold innenfor hus og hjem.
  • Vi kan uttale oss i media om saker innenfor privatøkonomi, strøm, kjøp/salg av eiendom, oppussing, boligalarm og ferdighus.
  • Om du har en henvendelse, ta kontakt med kommunikasjonsansvarlig Kim Arne Hammerstad på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller telefon 93 40 17 15.
  • Tjenesten driftes av det norske IT-firmaet Nettbureau.

Hus.no er portalen som tar for seg alt som har med hus og bolig å gjøre. Våre journalister har god oversikt over feltet og mye kunnskap som de bare venter på å få dele med resten av verden. Med jevne mellomrom lager også Hus.no spørreundersøkelser i samarbeid med Respons Analyse, hvor vi tar tempen på det norske folk innenfor en rekke spørsmål som relaterer seg til hus og bolig.

Kontakt oss!

Jobber du i pressen og vil snakke med oss? Et godt sted å begynne er å ta kontakt med kommunikasjonsansvarlig Kim Arne Hammerstad. Han vet hvem som kan hva hos oss, og svarer journalister raskere enn sin egen skygge. Han kan nås på telefonnummer 93 40 17 15, eller via e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..


Siste pressesaker fra Hus.no

Bilde av fargeprøver og blyanter som indikerer at det planlegges et større oppussingsprosjekt.
Nordmenn bruker penger på oppussing som aldri før

Hver femte nordmann har brukt mer enn 500 000 kroner på oppussing de siste fem årene.

Bilde av en spionerende og mindre tolerant innstilt nabo.
De rikeste irriterer seg mest over naboen

Hele 4 av 5 nordmenn sier at de har irritert seg over naboen. Støy, parkering og forstyrrende aktiviteter på kvelds- og nattestid er det vi irriterer oss mest over.