Annonse
Bilde av et boligområde langs vannet

Finn husleverandøren som passer ditt utbyggingsprosjekt

God deal

Skal du bygge flere enheter samtidig kan du få gode avtaler med leverandørene. Sjekk tilbudene via Hus.no før du tar et valg.

Flere tilbud = en veloverveid avgjørelse

Med tilbud fra flere husleverandører kan du ta en veloverveid avgjørelse før du starter prosjektet.

Trygghet og god kvalitet

Hus.no samarbeider bare med seriøse aktører, så du kan kjenne deg trygg på at alle selskapene du mottar tilbud fra leverer varene.

Uansett om du eller din bedrift eier en stor tomt eller skal investere i utbygging av et boligområde er det fornuftig å hente inn tilbud fra flere leverandører først. Vår utbyggertjeneste passer for alle som skal bygge mer enn én enhet. Enten du skal du bygge to eller flere enheter hjelper vi deg å få best mulig avtale.

Når du fyller inn skjemaet på denne siden vil vi i Hus.no ta kontakt med husleverandører som kan gi deg gode tilbud på deler av leveransen eller stille som partner på ditt prosjekt.

Sammenlign tilbudene og velg det som passer best til utbyggingsprosjektet ditt.

Kostnadsfritt for eiendomsutviklere

For deg som utbygger/eiendomsutvikler er det kostnadsfritt å hente inn tilbud. Etter at du fyller inn skjemaet blir kontaktinformasjonen din videreformidlet til bedrifter som ønsker utbyggeroppdrag i kommunen du skal bygge.

Både nasjonale husleverandører, mindre byggmestere og arkitekter er tilknyttet Hus.no, så intet prosjekt er for stort eller for lite.

Tjenesten er gratis, helt uforpliktende og sikrer at du får best mulig tilbud på en effektiv og tidssparende måte, uten irrelevante henvendelser.

Ønsker du å se en liste over norske ferdighusleverandører kan du finne den på vår oversikt.

Om oss

Hus.no drives av norske Nettbureau AS (Org.nr. 997 104 854) som en portal for alle husrelaterte tjenester.

Få tips og triks
til hjemmet ditt

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få de beste rådene til hus og bolig rett i innboksen. Vi hjelper deg med å få mest ut av boligen, til lavest pris.

Grafisk utsnitt av Hus.no logo