Bilde av bryggene  Stavanger sentrum
ROGALAND: Følg planer og retningslinjer for bygging i din kommune.

Bygge hus i Rogaland

Få tilbud på ferdighus i Rogaland. Sammenlign huskataloger og prislister fra flere leverandører som kan levere i ditt lokalområde.

Helt siden steinalderen har det bodd folk i Rogaland. Som det første stedet i Norge det bosatte seg mennesker når isen trakk seg tilbake for rundt 10.000 år siden har du en lang historie å bygge videre på, om du bygger hus her.

Oljeboomen har dessuten skapt en tilflytting uten sidestykke, og stadig flere flytter til Stavanger, Haugesund og andre kystnære områder for å ta del i det norske oljeeventyret og de godt betalte jobbene. Dette har skapt et veldig prispress på boligene i sentrale strøk og det blir stadig mer interessant å kjøpe tomt med ferdighus i litt mindre sentrumsnære strøk.

Tilbud på ferdighus

Ønsker du tilbud på ferdighus i Rogaland kan du fylle ut skjemaet på denne siden og få tilsendt huskataloger og prislister fra flere husleverandører.

Du kan angi om du er ute etter spesielle typer hus, eller har spesielle ønsker, i skjemaet. Vi samarbeider med selskaper som leverer både tradisjonelle ferdighus, elementhus/modulhus og arkitekttegnede spesialtilpassede hus. Du kan også bestille passivhus fra de fleste ferdighusleverandørene.

Få tilbud på ferdighus

Nyttige lenkerBygging av eneboliger

Det bygges flest nye eneboliger i de mest folkerike kommunene, Stavanger og Sandnes, men mindre fri tomteplass i Stavanger har gjort at boligutbyggingen i Sandnes er mye større også i absolutte tall, på tross av en mindre totalbefolkning. Faktisk er Stavanger og Haugesund blant de kommunene som har lavest tilvekst av boliger relativt til folketall.

Få tilbud fra husleverandører