Spar penger på oppvarming

En varmepumpe kan kutte strømbehovet ditt med hele 80%. Du sparer inn varmepumpekostnaden innen kort tid.

Et miljøvennlig alternativ

Ved å bytte fra fossilt brennstoff til varmepumpe kan du spare miljøet tilsvarende opptil 6 biler hvert eneste år.

Bedre inneklima

Varmepumper har dokumentert positiv effekt på inneklimaet, spesielt for de som er plaget av astma eller allergi.

Få tilbud på varmepumpe

Få tilbud på varmepumpe fra flere aktører

Hus.no hjelper deg med å hente inn tilbud på varmepumpe fra en rekke aktører, slik at du får best mulig pris.

Varmepumper bidrar til reduserte strømregninger og sparer miljøet. Ved å fylle ut skjemaet over vil du motta tilbud fra seriøse leverandører av varmepumper som fører et bredt spekter av ulike typer varmepumper. Våre partnere kan gi deg gode råd og veiledning til hvilken type varmepumpe som passer best til dine behov.

Få tilbud på varmepumpe

Tidene da varmepumpene var en sjenerende boks i boligen er definitivt forbi. I dag er det like vanlig med varmepumper som har høstet designerpriser som de tradisjonelle varmepumpene som mange forbinder med denne typen elektronikk. Med andre ord er det stor sjanse for at du finner en varmepumpe som både fyller dine behov og som ser bra ut i boligen din.

Husk at varmepumper gir mer enn bare varme. Om sommeren kan varmepumpen brukes som aircondition, og for folk som sliter med allergier, vil en varmepumpe med pollenfilter være en langt bedre løsning enn vanlig lufting om våren og sommeren.

Enten du ønsker luft-til-vann-varmepumpe, som benytter seg av vannbåren varme, eller de mer tradisjonelle luft-til-luft-varmepumpene, vil du få gode tilbud fra våre partnere. Fyll ut det enkle skjemaet, så vil du få ditt første tilbud om kort tid.

Grafisk utsnitt av Hus.no logo