La meglerne konkurrere

Flere meglere konkurrerer om å gi deg det beste tilbudet. Tjenesten er helt gratis for deg.

100 % uforpliktende

Du velger selv om er fornøyd med noen av tilbudene eller om du vil avslå alle.

Spar tid og energi

Du slipper å tråle internett og kontorer etter den beste avtalen og kan dermed bruke tiden på noe morsommere.

Få tilbud fra meglere!

Sammenlign tilbud fra flere meglere

På Hus.no kan du hente inn tilbud fra en rekke eiendomsmeglere i nærmiljøet ditt.

Når du fyller ut det korte skjemaet, kommer du etter kort tid til å få tilbud fra flere eiendomsmeglere. De vet at de konkurrerer mot andre eiendomsmeglere, noe som gjør at du kan være sikker på at du får det beste tilbudet de har.

Ved å bruke Hus.no sin sammenligningstjeneste av eiendomsmeglere slipper du selv å måtte ta kontakt med en rekke meglerkontor. På den måten sparer du tid. Ved å få de beste tilbudene sparer du også penger.

Én ting er å spare penger, en annen er å få best mulig pris for boligen du skal selge. Derfor bør du velge den eiendomsmegleren som du føler du har best kjemi med. Det kan bidra til at megleren går den ekstra milen for deg slik at du får så god pris som mulig.

Vi setter deg kun i kontakt med eiendomsmeglere som holder til i nærheten av deg. Eiendomsmeglere som kjenner området boligen skal selges i gir større sjanse for å få best mulig salgssum.

Om tjenesten

Vi lagrer ikke informasjonen noe sted, og vi vil aldri bruke informasjonen til noe annet enn å gi deg gode tilbud på eiendomsmeglere i nærheten av deg.

Få tilbud fra meglere!

Grafisk utsnitt av Hus.no logo