Spar penger

Få de beste tilbudene tilpasset dine ønsker og spar penger.

Spar tid

Ikke kast bort tid på å lete frem tilbud selv. La selskapene komme til deg med sine beste tilbud.

100 % uforpliktende

Tjenesten er uforpliktene og koster deg ingenting å bruke. Du risikerer kun å få en bedre avtale på kanalpakken din.

Få tilbud på tvpakker fra flere leverandører

Få tilbud fra flere leverandører og finn den beste kanalpakken for dine behov gjennom vår anbudstjeneste. Raskt og enkelt.

Kun ved å fylle ut det enkle skjemaet på denne siden vil du få uforpliktende tilbud fra flere leverandører som vil levere tv-kanaler til deg og din bolig. Da er det bare å velge tilbudet som passer deg best. Så lett er det å få en bedre avtale på kanalpakke.

Få en bedre avtale nå

Spar penger uten å kaste bort tid

Siden alle selskapene vet at de konkurrerer om å få deg som kunde, vil alle gi sine beste tilbud, og du får et enklere sammenligningsgrunnlag. Siden du slipper å selv måtte lete fram de ulike avtalene for å sammenligne, sparer du ikke bare penger, men også tid.

Du får leverandørenes beste tilbud og kan raskt og enkelt sammenligne de beste vilkårene fra leverandører som ønsker deg som kunde. Da kan du heller bruke tiden din på det du selv ønsker.

Å bruke tjenesten vår er dessuten helt uforpliktende for deg som kunde, og det koster deg heller ingenting. Du sparer helt enkelt både penger og tid. Ikke kast bort energi på noe du ikke behøver å gjøre.

Spar penger nå

Grafisk utsnitt av Hus.no logo