Samle forsikringene dine - spar tusenvis!

Nå kan du sammenligne vilkår og finne gode tilbud raskt og enkelt.

Samle forsikringene dine og få en bedre pris

Visste du at du kan spare mye penger på å samle forsikringene dine hos samme leverandør? Vi i Hus.no gjør forarbeidet for deg, slik at du enkelt kan få en bedre forsikringsavtale.

Enkelt og greit

Få tilbud fra flere forsikringsselskaper som kan tilby deg en samleavtale.

Ta et godt valg

Du får en bedre oversikt over markedet og kan ta et informert og fornuftig valg.

Trygghet og god kvalitet

Hus.no samarbeider bare med seriøse aktører, og du vil kun motta reelle tilbud fra pålitelige selskaper.

Slik fungerer det

For å bruke tjenesten vår er alt du behøver å gjøre å fylle ut skjemaet på denne siden og vente på at forsikringsselskapene skal komme til deg med sine beste tilbud.

Du huker av for hvilke forsikringer du ønsker å ha med i forsikringsavtalen din direkte i skjemaet, slik at selskapene vet hva du ønsker før de tar kontakt. Dermed kan de skreddersy tilbudet med hensyn til dine unike behov og ønsker.

Kort tid etter du har sendt inn skjemaet, mottar du tilbud fra flere selskaper. De vet at de er i konkurranse med hverandre, og de gjør dermed sitt ypperste for å hanke inn deg som kunde.

Det eneste du da trenger å gjøre er å sammenligne tilbudene og velge det beste.

Gratis og 100 % uforpliktende

Tjenesten vår er en enkel og trygg hjelp for deg som leter etter et best mulig tilbud på forsikringer.

Det er helt gratis å bruke vår anbudstjeneste. Ettersom den også er helt uforpliktende, står du helt fritt til å takke nei til tilbudene du mottar om du mot formodning ikke skulle være fornøyd.

Få tilbud nå

Disse forsikringene bør man ha

Når du skal velge hvilke forsikringer du bør ha, er det viktig å huske på at man bør forsikre seg mot de hendelsene som vi ha katastrofale følger for økonomien.

Selv om det er kjedelig å måtte betale for en knust mobilskjerm, vil forsikringen mot dette over tid koste mye mer enn reparasjonene. Blir du derimot ufør i ung alder, eller kolliderer med bilen og må betale 80.000 kroner i skadeoppgjøret, kan dette velte økonomien for mange.

Ansvarsforsikring

Ansvarsforsikring er lovpålagt å ha på kjøretøy man eier og kjører. Ansvarsforsikring dekker skader du som sjåfør påfører andre personer, kjøretøy og eiendeler. Selv om man ikke må ha kaskoforsikring på egen bil, kan det være smart å ha.

Bilforsikring

Utover ansvarsforsikring må man ikke forsikre seg mer, men for deg som har en bil med verdi på over 100.000 kroner er det en god tommelfingerregel at man bør ha en fullkaskoforsikring. Har bilen en lavere verdi, klarer du deg fint med en delkasko.

Har du økonomi til å dekke skader i forbindelse med bilulykker på 50.000 til 100.000 kroner og oppover, kan du vurdere om du behøver denne forsikringen i det hele tatt. For de fleste vil en slik utgift være uoverkommelig uten hjelp fra en forsikring.

Få tilbud på forsikringer

Uføreforsikring

Man er ikke pålagt å ha denne forsikringen, men for veldig mange vil dette være en smart forsikring å ha. Blir man ufør i ung alder vil man i tillegg til å få en svært redusert inntekt, også kunne ende opp som minstepensjonist. Satsene for minstepensjon ligger i 2020 på under 200.000 kroner årlig, før skatt.

Dersom du blir ufør og har en uføreforsikring, vil du få utbetalt et månedlig beløp som vil kompensere for noe av lønnstapet. Vær oppmerksom på at noen uføreforsikringer dekker kun uførhet som følge av ulykker, men de fleste som blir ufør er faktisk rammet av sykdom og dette bør inngå i en uføreforsikring.

I en del uføreforsikringer er livsforsikring inkludert. En livsforsikring innebærer at nærmeste pårørende får utbetalt et beløp dersom du skulle dø. Beløpet er som regel på noen millioner kroner. Dette er ikke en forsikring som er nødvendig for alle, men er du f.eks. nyetablert med høyt lån og små barn, kan det være godt å ha denne forsikringen i noen år, slik at hvis en av dere faller fra, vil den andre klare å beholde bolig og forsørge familien.

Innboforsikring og husforsikring

Man må ikke ha en innbo eller husforsikring, men dette er forsikringer som alle boligeiere bør ha. Eier du leilighet i borettslag, kan borettslaget ha en husforsikring som du er dekket av, men innboforsikringen må man tegne selv. Undersøk hva som gjelder i ditt borettslag eller sameie.

Eier du enebolig må du selv sørge for både hus- og innboforsikring. Husforsikring dekker skade på bygningsmassen og innboforsikring dekker alt av innbo og løsøre.

Barneforsikring

Barneforsikring kan være greit å ha, men her bør man ta en avveining på om dette er en forsikring man trenger. Hvis det er riktig for deg å skaffe en barneforsikring, så vær obs på at uføreforsikringen også gjelder for uførhet som følge av sykdom, og ikke kun ulykker.

Få tilbud nå

Dyreforsikring

Både hundeforsikring og katteforsikring er populære forsikringer, men også her bør man vurdere om dette er noe man trenger. Man kan være uheldig og få et dyr som er mye sykt, og da kan forsikringen virkelig være nyttig.

Hvis du har et friskt dyr og romslig økonomi, kan det være vel så greit å sette litt penger på en konto stedet for å betale på en forsikring, så har man litt i bakhånd hvis man skulle få en stor veterinærregning.

Egenandel

Egenandel er beløpet du må betale dersom du må bruke forsikringen. På en del forsikringer kan man selv sette beløpet for egenandel, og jo høyere egenandel, jo billigere forsikring.

Hvis sannsynligheten for at en hendelse er stor, bør du velge en lavere egenandel. For de hendelsene som kan skje en gang eller to i livet, bør man heller velge høy egenandel og lavere årspris på forsikringen.

Forsikringer pris

Hvor mye forsikringene koster avhenger av mange forhold, og derfor er det vanskelig å gi en eksakt pris som passer for alle. Det kommer an på alt fra biltype, hvor mye du kjører, boligtype og størrelse, til alder, antall familiemedlemmer og helsetilstand.

Derfor bør du alltid få tilbud fra flere selskaper, så kan du sammenligne og velge det beste tilbudet. Husk at om du samler forsikringene dine hos ett selskap, får du større rabatter.

Få tilbud på forsikringer nå

Grafisk utsnitt av Hus.no logo