Bredbånd fra 299 kr/mnd

La selskapene konkurrere om hastighet og pris - få en bedre avtale!

Tilbud på bredbånd fra flere leverandører

Betaler du for mye for bredbånd eller fibernett? Få tilbud fra flere leverandører og få en best mulig avtale.

Alt du trenger å gjøre er å fylle ut det korte skjemaet. Da blir du kontaktet av flere leverandører som tilbyr deg sine beste avtaler på bredbånd eller fibernett.

Få billigere bredbånd

Det er lett å spare penger!

Skjemaet vårt er enkelt. Du fyller det ut og mottar tilbud fra flere selskaper som kan tilby nettilkoblingen du ønsker. Da slipper du å bruke tid på å søke etter leverandører på tvers av flere nettsider, og du kan bruke tiden på noe mer nyttig.

Er du usikker på hvilken tilkobling som er best kan du også få rådgivning om det, enten du er på jakt etter en avtale for bredbånd, fibernett eller mobilt bredbånd. Du vil få både informasjon og priser når du fyller ut skjemaet.

Selskapene vet at de konkurrerer med hverandre om å kapre deg som kunde – og du kan være trygg på at du får det beste tilbudet de har. Her er det mulig å få priser ned til 299 kr/mnd.

Sammenlign tilbud på bredbånd

Noen av fordelene med tjenesten vår:

  • Få billig bredbånd eller fibernett når du lar selskapene konkurrere om deg
  • Motta både informasjon og priser
  • Slipp å lete fram leverandørene som tilbyr bredbånd der du bor
  • Bestem selv om du ønsker å si ja til et av tilbudene
  • Spar penger på internett
  • Finn et stabilt og godt internett

Klar? Gå til skjema!

Slik velger du riktig bredbånd

Hvilket geografisk område du bor i, påvirker både tilknytningsmuligetene for bredbånd, og prisen. I og rundt de store byene kan man gjerne få tilbud på bredbånd fra flere leverandører, men fortsatt finnes det steder i Norge hvor man kun kan velge mellom satellittbredbånd eller mobil bredbånd ettersom det aldri kommer til å bli bygd ut fibernett.

Når du skal finne riktig bredbånd er det viktig å tenke på hastighet, dekning og stabilitet. Kvaliteten på disse vil også påvirke prisen på internett. Som med mye annet så koster også bedre kvalitet mer når det kommer til bredbånd.

Fibernett skiller seg fra andre bredbåndstyper ved at det ikke har begrensninger på hastighet grunnet materialet i ledningen. Du kan selv bestemme hastighet på bredbånd med fibernett, og dersom husstanden har behov for høy hastighet, kan fibernett være den beste løsningen. Dessverre er ikke fibernett utbygd i hele Norge, men i og rundt byene har man stort sett tilgang på dette.

Alternativet til fibernett er kobberbredbånd (ADSL/VDSL), mobilt bredbånd og satellittbredbånd. Vanlig bredbånd med kobber og tilsvarende materialer i ledningene, har en begrensning på hastighet på grunn av dette.

Få spesialtilbud på bredbånd

Grafisk utsnitt av Hus.no logo