Skrem vekk tyvene

Med dører og vinduer merket med alarm vil innbruddstyven heller lete etter et lettere offer.

God nattesøvn

Tyverialarmen kan være på slik at dører og vinduer er sikret også når du er hjemme.

Hjelpen alltid nær

En patruljebil er alltid klar for å rykke ut, også om du ser eller hører noe mistenkelig.

Få flere uforpliktende tilbud på boligalarm

Her på Hus.no gjør vi det enkelt å finne beste boligalarm for deg – til rett pris.

Vi hjelper deg med å finne boligalarmen som passer deg og dine behov best. Tjenesten vår koster ingenting og er helt uforpliktende for deg å bruke.

Så enkelt sparer du penger

Fyll ut skjemaet på denne siden, len deg tilbake og få gode tilbud på boligalarmer fra flere leverandører. Alt du trenger å ta stilling til er hvilket tilbud som er riktig for deg. Du slipper å selv lete fram tilbud på tvers av sider, og du kan bruke tiden din på noe mer givende.

Alle alarmselskapene som kontakter deg vet at du får tilbud servert på sølvfat, og de er derfor villige til å gi deg en ekstra god pris for å vinne deg som kunde.

Få tilbud på boligalarm nå!

Dette er inkludert i tilbudene du mottar:

  • FG-godkjent innbruddsalarm med sensorer der du ønsker det
  • Tydelig merking som avskrekker potensielle innbruddstyver
  • Døgnåpen nødtelefon
  • Utrykning 24 timer i døgnet, 365 dager i året
  • Kodebrikker til hele familien
  • Montering av profesjonell håndverker

Hvilket alarmselskap er best?

I den årlige forbrukerundersøkelsen til Norsk kundebarometer er det Verisure som scorer høyest på kundetilfredshet. Sector Alarmligger som nr. 2 på denne listen. I en annen undersøkelse hvor alarmselskapene måles i kundeservice er det imidlertid Homely som kåres til vinner med 81,6 poeng. På 2. plass følger Sector alarm, mens Verisure må ta til takke med fjerdeplassen i denne undersøkelsen, bak Nokas på 4. plass.

Felles for begge disse undersøkelsene er at kundetilfredsheten og kundeservice i alarmbransjen er god sammenlignet med andre selskaper i andre bransjer. Det er viktig å legge merke til at ikke alle alarmselskapene er inkludert i begge undersøkelsene.

Få spesialtilbud på boligalarm

Hvor mye koster boligalarm?

Pris på boligalarm avhenger av flere faktorer, blant annet hvilke løsninger du velger og hvor mye og hvor moderne utstyr du ønsker å ha. En enebolig vil trenge flere sensorer enn en leilighet. Abonnementsløsning med tilknytning til alarmsentral er en populær, men kostbart løsning og vil påvirke prisen, men det kan være store variasjoner i pris mellom de ulike leverandørene.

Grovt regnet kan det være mulig å få boligalarm fra ca. 400 kroner per måned. Dette anslaget er startpris, og prisen vil avhenge av dine ønsker og behov.

Alarmselskapene har ikke prislister liggende åpent på nett av konkurransehensyn, og dette gjør det mulig å forhandle litt på beløpene. Uansett bør du hente inn tilbud fra flere leverandører for å sikre deg et godt og konkurransedyktig tilbud.

Få tilbud på boligalarm nå!

Grafisk utsnitt av Hus.no logo