Annonsørinnhold
Husmodellen Himin fra Skalahus

Skalahus har arkitekttegnede boliger for alle!

Skalahus tilbyr 28 husmodeller i tre ulike serier; moderne, klassisk og herskapelig.

Skalahus Logo

Skalahus

Et kommersielt samarbeid med Skalahus

I tillegg til å variere i design og planløsning, har vi også et bredt mangfold innen størrelse og pris. Mange av våre husmodeller har mulighet for utleie og alle våre hus kan tilpasses.

Vi er opptatt av å strekke oss langt for at hver og én kunde de skal nå sin unike boligdrøm. Derfor kan alle våre hus tilpasses etter ønsker og behov! Vi bygger for fremtiden både når det gjelder kvalitet og design, og tilbyr moderne ferdighus, storslåtte villaer og klassiske boliger samtidig som vi satser stort på eiendomsutvikling over hele Norge.

Motta huskatalog fra Skalahus!

En trygg prosess og et solid boligkjøp

Interiørbilde fra husmodellen Constantine fra Skalahus
Interiør Interiørbilde fra husmodellen Constantine fra Skalahus.

Våre boligkonsulenter vet at det å kjøpe hus er en av livets største investeringer, og vil gjennom hele prosessen ivareta alle kunder på best mulig måte – helt fra første møte til nøkkelen står i døren. Det å bygge med Skalahus skal kjennes forutsigbart, trygt og oversiktlig på alle måter. Vi har forhandlere av ferdighus over store deler av Østlandet, på Sørlandet, i Bergen og i Tromsø.

Vi utvikler morgendagens bydeler og boligfelt

I tillegg til å være en leverandør av ferdighus, satser vi stort på eiendomsutvikling og prosjektbygging over hele Norge med funksjonelle og attraktive bokonsepter. Vi samarbeider gjerne med eksterne tomteeiere, entreprenører og eiendomsutviklere som ønsker å realisere små og store byggeprosjekter.

Les alt om våre ferdighus her: skalahus.no/ferdighus

Motta huskatalog

Grafisk utsnitt av Hus.no logo