Få tilbud fra flere rørleggere i ditt nærområde

Få tilbud fra flere lokale rørleggere

Trenger du hjelp fra en rørlegger? Vi i Hus.no har laget en anbudstjeneste hvor du enkelt får flere skreddersydde tilbud fra lokale rørleggere som vil hjelpe deg!

Få flere tilbud

Få tilbud fra flere rørleggere nær deg.

Velg det beste

Sammenlign og velg det beste tilbudet.

Trygt

Vi samarbeider kun med seriøse og pålitelige aktører.

Rørleggere kan hjelpe deg med en rekke ulike oppgaver. Skal du bytte kran, pusse opp eller bygge nytt bad? Ønsker du service eller har du et akutt problem med lekkasje eller tett avløp?

Enten du trenger rørlegger til en liten eller stor jobb er det viktig at du får god hjelp. Det betyr raske svar, faglig dyktighet og en forsvarlig pris. Med mange leverandører på markedet er det vanskelig å ta et godt valg.

Det er her vi kommer inn!

Slik fungerer tjenesten

Vi hjelper deg å finne den beste leverandøren for jobben. Fyll ut det korte skjemaet på denne siden og la oss ordne resten.

Basert på opplysningene du gir oss i skjemaet kontakter vi lokale og pålitelige rørleggere som kan hjelpe deg med det du trenger. De dyktigste leverandørene vil deretter ta kontakt for å gi deg sine beste tilbud.

Da er det bare én ting som gjenstår, å velge det beste tilbudet.

Spar penger nå!

Få flere konkurrerende tilbud

Ved å bruke vår anbudstjeneste får du rørleggerne til å konkurrere om deg som kunde. Dette har flere fordeler.

Du slipper å lete fram tilbud på egen hånd og bruke masse tid på å sammenligne priser. I stedet kommer leverandørene til deg med sine beste tilbud.

Ettersom alle leverandørene vet at de konkurrerer om ditt kundeforhold kan du være trygg på at det er gode og konkurransedyktige tilbud de kommer med.

Få tilbud nå!

Gratis og uforpliktende sammenligning

I tillegg til å gi deg tilbud fra flere leverandører er tjenesten vår dessuten helt gratis for deg å bruke. Det koster deg ingenting å sende inn skjemaet.

Som en ekstra bonus er tjenesten også helt uforpliktende. Det betyr at om du ikke er fornøyd med noen av tilbudene, så kan du helt enkelt takke nei.

Trenger du rørlegger er altså den enkleste, raskeste og beste løsningen å bruke vår anbudstjeneste. Sammenlignbare, konkurransedyktige tilbud fra pålitelige leverandører. Helt enkelt.

Oppussing av bad

Skal du pusse opp eller totalrenovere badet, kan en rørlegger hjelpe deg med dette. Oppussing av badet er en dyr og tidkrevende prosess, og for et vellykket resultat er dyktige håndverkere en forutsetning.

Både med tanke på sikkerhet, forsikring og ev. salg av bolig, er det svært viktig å benytte seriøse og sertifiserte håndverkere. Da får du et solid bad med garanti, som kan øke verdien på boligen din.

Hvor mye koster det å pusse opp bad?

Prisen på oppussing av badet avhenger av flere ting. Størrelsen på badet, omfanget av oppussingen og materialvalg er de faktorene som påvirker prisen mest. For totalrenovering av bad kan man regne med en pris mellom 100.000 til 350.000 kroner, men om man vi ha skikkelig luksus, er det ikke umulig å få baderom til en høyere pris. I snitt vil totalrenovering av bad koste ca. 250.000 kroner.

Jo mer av jobben du kan gjøre selv kan også redusere kostnadene. Man kan f.eks. rive deler av badet, kjøre bort avfall og montere nye baderomsmøbler. Husk at det er strenge krav til hvilke ting sertifiserte fagfolk må utføre, og gjør du dette selv, kan det koste deg dyrt i lengden.

Er det mindre oppussing som skal gjøres, kan man god få til dette på budsjett. Alt fra 10.000 til 50.000 kroner er vanlig dersom man bytter ut baderomsmøbler, setter inn nytt toalett eller dusjkabinett, legger ny vinyl, maler og bytter belysning.

Uansett hvor omfattende oppussing av bad du tenker å gjøre, bør du bruke rørlegger til de oppgavene som er pålagt å bli utført av fagfolk. Fyll ut skjemaet å få tilbud fra flere dyktige rørleggere i ditt geografiske område

Få uforpliktende tilbud nå!

check icon

Spar tid.

Ikke kast bort tid på å lete fram tilbud selv. La oss gjøre jobben for deg!

check icon

Spar penger.

Ved å sette forespørselen din på anbud kan du være trygg på at du mottar konkurransedyktige tilbud.

check icon

Helt gratis.

Tjenesten vår er helt gratis å bruke og du har alltid muligheten til å takke nei om du ikke er fornøyd.

Få tilbud nå!

Grafisk utsnitt av Hus.no logo