Få tilbud fra flere lokale malere

Sammenlign tilbud fra flere malere i ditt nærområde

Trenger du en dyktig maler? Her på Hus.no har vi en anbudstjeneste hvor du enkelt får flere skreddersydde tilbud fra lokale malere som vil gjøre jobben for deg.

Få flere tilbud

Få tilbud fra flere malere nær deg.

Velg det beste

Sammenlign og velg det beste tilbudet.

Trygt

Vi samarbeider kun med seriøse og pålitelige aktører.

Enten du skal male mye eller lite er det best at jobben blir gjort skikkelig. Det viktigste for å bli fornøyd er en profesjonell utførelse, god kommunikasjon og en forsvarlig pris. Med mange konkurrerende leverandører på markedet er det vanskelig å ta et godt valg.

Det er dette vi kan hjelpe deg med.

Slik fungerer tjenesten

Vi gjør det lettere å finne den beste leverandøren for jobben. Bare fyll ut det korte skjemaet på denne siden og la oss ordne resten.

Basert på opplysningene du gir oss i skjemaet finner vi lokale og pålitelige malere. Deretter tar de kontakt med deg for å gi sine beste tilbud.

Da er det bare én ting som gjenstår, å velge det beste tilbudet.

Spar penger nå!

Få flere konkurrerende tilbud

Vår anbudstjeneste får malerne til å konkurrere om deg som kunde. Dette gir deg flere fordeler.

Du trenger ikke lete etter tilbud på egen hånd eller bruke masse tid på å finne ulike alternativer. I stedet kommer leverandørene til deg med sine beste tilbud.

Siden leverandørene vet at de konkurrerer med andre om ditt kundeforhold kan du være trygg på at de gir gode og konkurransedyktige tilbud.

Gratis og uforpliktende sammenligning

Anbudstjenesten vår er dessuten helt gratis for deg å bruke. Å sende inn skjemaet og motta tilbud fra flere leverandører koster deg altså ingenting.

Som en ekstra bonus er det også helt uforpliktende å motta tilbud. Er du ikke fornøyd med noen av tilbudene, så kan du helt enkelt takke nei.

Trenger du profesjonell malehjelp er den letteste løsningen å bruke vår anbudstjeneste. Da får du sammenlignet konkurrerende tilbud og du er sikret at det er seriøse aktører som tar kontakt.

Få tilbud nå!

Tenk på dette før du pusser opp

Å male boligen innvendig eller utvendig, er noe man gjerne tenker man kan gjøre selv. Tenk deg godt om før du velger å gjøre alt selv, det er ikke uten grunn at profesjonelle malere har fagbrev.

Velger du en maler via hus.no kan du være trygg på at du får et perfekt resultat som holder i mange år, og skulle noe uforutsett dukke opp underveis vil en profesjonell maler vite hvordan man håndterer dette på best mulig måte.

Spar tid og penger og hent inn tilbud fra flere malere, da sikrer du deg riktig leverandør til riktig pris.

Dette kan en maler hjelpe deg med:

Male hus:

Å male hele boligen innvendig eller utvendig, er en stor og tidkrevende oppgave. Selv om mange velger å male selv, vil det i mange tilfeller være lurt å sette bort jobben til et profesjonelt malerfirma for det beste resultatet.

Male innvendig:

  • Male vegger/panel/tapet
  • Male tak
  • Male soverom, stue, kjøkken eller gang
  • Male gulv/parkett/trapp
  • Male fliser/baderomsplater

Viktig å huske på

  • Sett et budsjett: Bestem dere for hvor mye dere ønsker å bruke på oppussingen, og tenk gjennom hvordan det skal finansieres.
  • Hent inn tilbud fra flere malere: Da er dere sikker på å få et godt tilbud med konkurransedyktige vilkår.
  • Skriv kontrakt: Alt arbeid skal kontraktføres på detaljert nivå, og skjer det endringer underveis bør kontrakten oppdateres. Da unngår dere lettere konflikter.

Få tilbud fra malere nå!

check icon

Spar tid.

Ikke kast bort tid på å lete fram tilbud selv. La oss gjøre jobben for deg!

check icon

Spar penger.

Ved å sette forespørselen din på anbud kan du være trygg på at du mottar konkurransedyktige tilbud.

check icon

Helt gratis.

Tjenesten vår er helt gratis å bruke og du har alltid muligheten til å takke nei om du ikke er fornøyd.

Få tilbud nå!

Grafisk utsnitt av Hus.no logo