Annonse
Annonse

Blender-vinneren er kåret!

Miksing, hakking og knusing er noen av egenskapene vi ønsker at en blender har. Sjekk hvilke blendere som passer til din bruk og les om hva du bør tenke på før du kjøper det geniale kjøkkenapparatet til ditt hjem.

Bilde av Nora Nygaard

Nora Nygaard

Sist oppdatert: 18.06.2021 03:08
Annonse

Testen er originalt publisert på Test.no

Best i test

Testvinner i kategorien porsjonsblendere er foreløpig NutriBullet 600. Denne er brukervennlig og effektiv, men den knuser ren is for dårlig.

Best i test blant vanlige blendere er samletestens dyreste: Vitamix Professional Series 750 Blender. Rett bak havner JTC Omniblend V TM-800.

Slik rangerer Test.no produktene

Test.no er en aggregator av forbrukertester. Alle relevante, pålitelige tester i et gitt tema oppsummeres, og karakterene regnes om til en samlescore mellom 0 og 100 for hvert produkt. Les mer om Test.no

Vi informerer om at poengsummen til Vitamix Professional Series 750 Blender er basert på tester av eldre dato sett i forhold til testene av JTC Omniblend V TM-800.

Vanlig eller nutribullet

Det er to hovedtyper blendere på markedet: de vanlige blenderne som kan mikse forholdsvis store porsjoner og en mindre type som gjerne kalles nutribullett-blendere, oppkalt etter det mest kjente og populære merket Nutribullet.

Sistnevnte kalles også for «mix-and-go» er ment som enkle porsjonsblendere, hvor den lille kolben du mikser i også fungerer som en kopp med lokk, slik at du kan ta med smoothien rett fra blenderen når du skal på farten. Det gjør prosessen litt raskere og etterlater litt mindre oppvask.

Mest kraft best?

Blendere fungerer best når de kan jobbe med mye væske, og de er derfor perfekte når du skal lage smoothie, suppe eller pureer. En kraftig og god blender takler ofte også tøffere jobber med mindre væske, som å lage instant iskrem, hummus, kutte grønnsaker, rive ost, kverne nøtter og lage nøttesmør, for å nevne noe.

Det er likevel ikke alltid slik at mest watt, flest funksjoner og høyeste pris gir deg det beste resultatet. Consumer Reports skriver at noen blendere med mindre watt faktisk kan gjøre en like god eller bedre jobb enn kraftigere blendere, fordi det også har mye å si hvordan knivbladene og kolben er designet.

Les også:

Eldre tester

Vær oppmerksom på at vi har tatt med noen tester og modeller i oversikten som er av litt eldre dato. Vi har valgt å inkludere disse i samletesten for å gi et mest mulig fullstendig bilde av testmodellene og markedet. Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. hvis du mener det blir feil å sammenligne tester som er utført forskjellige år.Testen er originalt publisert på Test.no

Del denne artikkelen:
Annonse

Nyttige artikler

Få tips og triks
til hjemmet ditt

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få de beste rådene til hus og bolig rett i innboksen. Vi hjelper deg med å få mest ut av boligen, til lavest pris.

Grafisk utsnitt av Hus.no logo