Kjapt og enkelt

Du slipper å måtte lete fram firmaer som dekker ditt området selv.

Velg det beste tilbudet

La selskapene konkurrere om deg – velg det beste tilbudet.

Gratis anbudstjeneste

Å bruke anbudstjenesten vår er gratis, og du står helt fritt til å takke nei om du ikke er fornøyd.

Få tilbud på flyttehjelp fra flere leverandører

Skal du flytte? La noen ta de tunge løftene for deg! Vi i Hus.no hjelper deg å finne flyttefirmaer i ditt nærområde som vil hjelpe deg med flyttingen. Sammenlign tilbud og velg det beste!

Fyll ut skjemaet over og få flere gode tilbud.

Finn flyttehjelp nå

Hvorfor bruke flyttehjelp?

La oss være ærlige. Flytting er et slit. I stedet for å markere et spennende veiskille i livet blir flyttingen raskt en utmattende og omstendelig prosess. Pakking, bæring, trange dørkarmer, store møbler og stress. Flytting er og blir en slitsom prosess.

Hvert fall om du skal gjøre alt selv. Det imidlertid ikke være sånn.

Bruker du et flyttefirma til å hjelpe deg slipper du den fysisk krevende delen av flyttingen, og du kan fokusere på alt det positive og spennende i stedet. Det er tross alt nok av andre ting du må ta stilling til når du skal flytte.

Du kan konsentrere deg om hvordan du skal innrede ditt nye hjem, og ikke minst kan du slappe av i sofaen i stedet for å bære den opp trange trapper.

Om du ønsker kan du dessuten få flyttebyrået til å stå for utvasken av din gamle bolig, slik at du slipper å bruke masse energi på den gamle boligen, og på den måten ikke trenger å forholde deg til den lenger.

Høres det bra ut? Få tilbud nå!

Slik fungerer det

Vår tjeneste er enkel å bruke og koster deg heller ingenting.

Alt du behøver å gjøre er å fylle ut det korte skjemaet på denne siden og vente på at flyttebyråene skal komme til deg med sine beste tilbud.

Basert på opplysningene du gir oss i skjemaet finner vi relevante og pålitelige selskaper i ditt område som ønsker å hjelpe deg med flyttingen. De vet at de er i konkurranse med andre selskaper og vil derfor gi deg konkurransedyktige tilbud for å få deg som kunde.

Du vil altså motta gode tilbud fra flere flyttebyråer. Alt du trenger å gjøre er å sammenligne tilbudene og velge det du liker best.

Motta flere tilbud nå

Å lete fram tilbud fra flere flyttebyråer kan fort ta langt tid, men med vårt anbudsskjema er det gjort på minutter. Enklere blir det ikke.

Anbudstjenesten vår er dessuten gratis og 100 % uforpliktende å bruke. Det vil si at det ikke koster deg noe å motta tilbudene fra flyttebyråene, og du står helt fritt til å takke nei om du ikke er fornøyd med dem.

check icon

Spar tid.

Ikke kast bort tid på å lete fram tilbud selv. La oss gjøre jobben for deg!

check icon

Spar penger.

Ved å sette forespørselen din på anbud kan du være trygg på at du mottar konkurransedyktige tilbud.

check icon

Helt gratis.

Tjenesten vår er helt gratis å bruke og du har alltid muligheten til å takke nei om du ikke er fornøyd.

Få tilbud nå!

Grafisk utsnitt av Hus.no logo