Annonse
AKERSHUS Følg planer og retningslinjer for bygging i din kommune. Foto: Jechstra

Bygge hus i Akershus

Ønsker du tilbud på ferdighus i Akershus kan du fylle ut skjemaet og få tilsendt huskataloger og prislister fra flere husleverandører.

Du kan angi om du er ute etter spesielle typer hus, eller har spesielle ønsker, i skjemaet. Vi samarbeider med selskaper som leverer både tradisjonelle ferdighus, elementhus/modulhus og moderne funkishus. Du kan også bestille passivhus fra de fleste ferdighusleverandørene.

Akershus har gjennom hele norgeshistorien vært et populært sted for nordmenn å bo. Dette har bare forsterket seg med årene og den kraftige prisutvikling i Oslo har gjort at stadig flere har sett at det er mer økonomisk attraktivt å bo i en av de omkringliggende kommunene til hovedstaden.

Nyttige lenker Bygging av eneboliger

Ikke overraskende er det mest bygging i kommunene nær Oslo, med soleklart flest nye eneboliger i Asker og Bærum. Mest bygging av eneboliger relativt til folketall er det imidlertid i Fet.

Bærum har de klart største boligene. Her ligger snittkvadratmeteren på hele 273 m². Til sammenligning er de mer avmålte på Nes, med 168 m² som gjennomsnittlig grunnflate på nye eneboliger.

Få tilbud

Ønsker du tilbud på ferdighus i Akershus kan du fylle ut skjemaet og få tilsendt huskataloger og prislister fra flere husleverandører. Du kan angi om du er ute etter spesielle typer hus, eller har spesielle ønsker, i skjemaet. Vi samarbeider med selskaper som leverer både tradisjonelle ferdighus, elementhus/modulhus og arkitekttegnede spesialtilpassede hus. Du kan også bestille passivhus fra de fleste ferdighusleverandørene.

 

Grafisk utsnitt av Hus.no logo