Annonse
Bilde av bryggeområde i en by om sommeren
Østfold: Følg planer og retningslinjer for bygging i din kommune.

Bygge hus i Østfold

Østfold er det tredje minste fylket i Norge, men på grunn av sin store befolkningstetthet i norsk målestokk er det et viktig boområde. Bare Oslo, Akershus og Vestfold har flere folk boende per kvadratmeter. Med mulig unntak av kyststripa er det likevel ikke tomtemangel, og mange har bestemt seg for å bygge og bo i Østfold, med en befolkningsøkning på rundt 10% de siste ti årene.

Nyttige lenker


Bygging av eneboliger

Flest nye eneboliger blir bygget i fylkets mest folkerike kommune, Fredrikstad. Kommunen har blitt et populært pendleralternativ i forhold til Asker og Bærum for de som jobber i Oslo, og det bygges omtrent like mange eneboliger her som i hver av de to Akershus-kommunene.

Få tilbud på Ferdighus

Ønsker du tilbud på ferdighus i Østfold kan du fylle ut skjemaet og få tilsendt huskataloger og prislister fra flere husleverandører. Du kan angi om du er ute etter spesielle typer hus, eller har spesielle ønsker, i skjemaet. Vi samarbeider med selskaper som leverer både tradisjonelle ferdighus, elementhus/modulhus og moderne funkishus. Du kan også bestille passivhus fra de fleste ferdighusleverandørene.

Grafisk utsnitt av Hus.no logo