Få tilbud på varmepumpe

Få tilbud på varmepumpe fra flere aktører

Hus.no hjelper deg med å hente inn tilbud på varmepumpe fra en rekke aktører, slik at du får best mulig pris.

Varmepumper bidrar til reduserte strømregninger og sparer miljøet. Ved å fylle ut skjemaet over vil du motta tilbud fra seriøse leverandører av varmepumper som fører et bredt spekter av ulike typer varmepumper. Våre partnere kan gi deg gode råd og veiledning til hvilken type varmepumpe som passer best til dine behov.

Få tilbud på varmepumpe

Gir mye for pengene

Tidene da varmepumpene var en sjenerende boks i boligen er definitivt forbi. I dag er det like vanlig med varmepumper som har høstet designpriser som de tradisjonelle varmepumpene som mange forbinder med denne typen elektronikk. Med andre ord er det stor sjanse for at du finner en varmepumpe som både fyller dine behov og som ser bra ut i boligen din.

Husk at varmepumper gir mer enn bare varme. Om sommeren kan varmepumpen brukes som aircondition, og for folk som sliter med allergier, vil en varmepumpe med pollenfilter være en langt bedre løsning enn vanlig lufting om våren og sommeren.

Enten du ønsker luft-til-vann-varmepumpe, som benytter seg av vannbåren varme, eller de mer tradisjonelle luft-til-luft-varmepumpene, vil du få gode tilbud fra våre partnere. Fyll ut det enkle skjemaet, så vil du få ditt første tilbud om kort tid.

Slik velger du riktig varmepumpe

Det første du må vurdere er hvilken type varmepumpe du skal ha. Har du ikke et vannbårent system hjemme, kan du enten gå for en luft-luft varmepumpe eller avtrekksvarmepumpe. Har du et vannbårent system i boligen din, kan du vurdere luft-vann eller vann-vann varmepumpe.

Dersom man har vannbårent system har man også mulighet for berg-, jord-, sjøvanns- og grunnvannsvarmepumpe. Navnene forklarer hvor varmepumpen henter varmen fra.

Hvordan klimaet er gjennom året der du bor, påvirker også hva slags varmepumpe som passer best for deg. Du kan lese mer om dette og de ulike type varmepumpene her.

Få tilbud fra flere leverandører

Varmepumpe pris

Den rimeligste varianten av varmepumper er luft til luft. En god varmepumpe koster et sted mellom 15.000 og 25.000 kroner uten montering. Du kan få rimeligere og dyrere versjoner, men i dette prissjiktet får man god kvalitet, og de fleste får behovene sine dekket.

Luft-vann varmepumpe koster litt mer, og en varmepumpe i god kvalitet vil koster mellom 60.000 og 130.000 kroner ekskl. installering.

Varmepumpe- Best i test

Det er få tester av varmepumper fra troverdige testkilder tilgjengelig, og i kombinasjon med at det finnes ekstremt mange ulike modeller på markedet, er det vanskelig å finne den modellen som er best i test.

Vi har likevel gjort et forsøk på å oppsummere tester fra Forbrukerrådet og svenske Folksam, og du kan lese mer om testen her.

Beste varmepumpe

Hvilken varmepumpe som er best, avhenger i stor grad av dine behov. Om du har vannbårent system i boligen din bestemmer en del, men også geografisk beliggenhet med tanke på klima gjennom årstidene, avgjør hvilken type varmepumpe og hvilke funksjoner du bør ta hensyn til.

Få konkurransedyktige tilbud fra flere leverandører

Nyttige artikler

Grafisk utsnitt av Hus.no logo