Bilde av ungt par som ser på papirer med en advokat

Sammenlign tilbud fra advokater

Finn den beste advokaten til situasjonen du er i. Uansett hva du trenger hjelp til kan du enkelt sammenligne tilbud gjennom vår tjeneste.

Hva trenger du hjelp til?

Godt forklart situasjon gir mer relevante tilbud.

Finn en ekspert

Ingen advokat er best på alt. Velg den som passer ditt behov best.

Sammenlign tilbud

Du får tilbud fra flere advokater og kan enkelt sammenligne pris og tilbud.

Det å finne relevante og gode advokater når behovet allerede er der kan være stressende og komplisert. Vi i Hus.no jobber derfor aktivt for å gjøre det lettest mulig å finne en dyktig advokat innenfor det saksområdet du trenger hjelp. Alt du behøver å gjøre er å fylle ut et kort skjema.

Så enkelt er det

  1. Fyll ut skjemaet på denne siden
  2. Beskriv hva du trenger hjelp til
  3. Len deg tilbake mens du venter på å motta gode tilbud

Få tilbud nå

Du vil få flere tilbud, slik at du kan sammenligne kompetanse og pris. På den måten kan du foreta et bedre valg av advokat – til den rette prisen.

Relevante tilbud

Når du settes i kontakt med advokater gjennom vår tjeneste, vil alle du prater med være relevante og kompetente innenfor saksområdet du søker hjelp til. Dette gjør vår løsning til den enkleste måten å finne rett advokat til rett situasjon.

Få tilbud nå

Gratis og uforpliktende

Når du søker etter dyktige advokater gjennom vår tjeneste, er det helt gratis å motta tilbud. Hvis du velger å takke ja til et av tilbudene, må du likevel betale vanlig honorar til advokaten.

Tjenesten vår er dessuten fullstendig uforpliktende. Om du ikke skulle være fornøyd med tilbudene, står du fritt til å takke nei til alle sammen.

Grafisk utsnitt av Hus.no logo