Hus.no - Norges største husportal
Alt om Hus - Norges største husportal                                              Søk i våre sider her ->
Vår TV reklame på             Translate English Deutsch Español Français 

 
BoligPartner - husene folk snakkker om Skalahus - Ny huskjede www.Baat.no - Alt om båt - Norges største båtportal www.Hytte.no - Alt om hytte - Norges største hytteportal www.Ferien.no - Alt om ferie - Norges største ferieportal
Hvorfor ble det valgt tak over verandaen?

Her er vår test-veranda hvor vi ønsker et gjennomsiktig tak. Grunnen til dette er rett og slett lekkasjer ned i hobbyrommet, under, som er forårsaket av dårlig grunnarbeide i forbindelse med flisleggingen.
Feilene som ble gjort under flisleggingen er som følger:

1. Da byggeier benyttet vannfast betong regnet han det som unødvendig å benytte membran.
2. Det er heller ikke nok hellning, så vannet har en tendens til å samle seg opp på flisene, noe som gjør at det som sagt, renner ned i etasjen under.
Her er verandaen sett nedenfra hvor hobbyrommet under har fått tildels store vannskader ved kraftig regnvær. Legg merke til plast-presenningen på høyre side, som har blitt benyttet om vinteren for å begrense at snøsmeltevann skulle renne ned i hobbyrommet.
Her vises også at fliser har løsnet pga. vann som har trengt inn på undersiden og når vannet har frosset har flisene løsnet fra underlaget.
Annonser

Oppslagsverk til produsenter og leverandører av hus og husrelatert stoff på internett. Dette er en gratistjeneste 100% objektiv, alle med relevante websider kan komme med som gratis tekstlenke. - Copyright 2000-2019.
www.Hus.no er ikke ansvarlig for innholdet på eksterne lenker.
Google annonser og personvern.
Kontakt oss - Om oss - Annonsere - Tips oss
Våre portaler: www.Baat.no   www.Biler.no   www.Ferien.no   www.Hytte.no   www.Hus.no