www.Hus.no - Alt om hus - Norges største husportal
Alt om Hus - Norges største husportal
English
Deutsch Español Français
          
 
T1** / F1*  
140x60 pixler
T2** / F2*
140x120 pixler
T4** / F4*
140x350 pixler

Annonser
English


Annonsere på www.Hus.no ?

Velger du å annonsere på www.Hus.no får du mange fordeler. Annonseringen er en rask vei til å øke trafikken til dine egne nettsider, blogg, nettbutikk, kampanjesider osv og du er garantert å treffe din målgruppe.
 
Vi benytter oss ikke av telefonselgere - Som ny kunde tar du selv kontakt for en uforpliktende samtale om annonsering. Send oss gjerne en e-post : post@hus.no , og vi garanterer deg svar med gode forslag til annonseløsninger og gunstige priser.
 
Faste kunder blir kontaktet via e-post ca 14 dager før annonseperioden utløper, med spørsmål om fornyelse av eksisterende annonseavtale. Og du som kunde svarer, om avtalen evt. skal avsluttes eller fortsette.
Hos oss er det hyggelig å være annonsekunde, og vår policy har vist seg å være suksessfull. Vi har kunder som har vært med oss helt siden www.Hus.no ble startet opp i 2000, og som viser sin tilfredshet ved å fornye sine avtaler år etter år.
 
Dette setter vi i www.Hus.no stor pris på og vi er stolte over å kunne si at hos oss kjører vi etter gamlemetoden:Et realt og ærlig løp der kundens beste alltid står i sentrum.
Det er gratis å ha tekstlink på temasidene da vi er et objektivt oppslagsverk 
Tips oss om lenker vi burde ha med !  - Alle tips blir vurdert manuelt før de blir lagt ut.
Oppføringen blir raskere lagt ut hvis du også tipser oss om hvilke temasider / kategorier du foreslår tekstlinken skal plasseres.

Definisjoner: T står for Temaside, F står for Forside.

T5*** / F5***
225x68 pixler
T5*** / F5***
225x68 pixler
*     F1, F2, F3, F4:
Prisene
inkluderer 2 annonser - 1 øverst, eller på høyre side, eller over stikkord på forsiden, og 1 kopi over din oppføring på relevant temaside.
**     T1, T2, T3, T4:
Prisene
inkluderer 2 annonser - 1 øverst eller på høyre/venstre side på temasiden, og 1 kopi over din oppføring - Se eksempel her: www.Hus.no/hus_produsenter og bla deg nedover.
***    F5 Begrensninger:
Begrenset til 1 annonse pr.stikkord.

Alle annonsene lenker direkte til din hjemmeside.
Vi inkluderer gratis annonseproduksjon (også animert) ved bestilling over 3 mnd på forsiden og 6 mnd på temasidene. Minimum periode : 3 mnd. Priser er ex.mva.

Vi har mellom 250.000 og 300.000 unike lesere i måneden på våre 5 portaler, hvorav ca 95.000 på hus.no og ca 90.000 på Hytte.no i måneden - Hva er en unik leser, sidevisninger og hits ? Se på : info-annonsorer.html


Hva er en unik leser ? Se beskrivelse av sammenhengen mellom Hits ( Treff ), Page Views ( Sidevisninger ) og Visitors ( Unike lesere ) .

Vi teller en leser, som en leser - uansett hvor mange sider han ser på, eller hva smarte programmerere trikser til for å få høye tall på Hits og Sidevisninger !

Hvis du ikke kan lage annonsen selv, kan dette utføres av  

Hos oss er det hyggelig og lønnsomt å være annonsekunde !

Med vennlig hilsen oss i
www.HUS.no og www.HYTTE.no
Tlf. 35 54 60 03 ( 9-16 )


T1** / F1*  
140x60 pixler
T2** / F2*
140x120 pixler
T4** / F4*
140x350 pixler

Oppslagsverk til produsenter og leverandører av hus og husrelatert stoff på internett. Dette er en gratistjeneste 100% objektiv, alle med relevante websider kan komme med som gratis tekstlenke. - Copyright 2000-2018
www.Hus.no er ikke ansvarlig for innholdet på eksterne lenker.
Google annonser og personvern.
Våre portaler: www.Baat.no   www.Biler.no   www.Ferien.no   www.Hus.no   www.Hytte.no   www.MA.no 

Kampanje annonse
120x600 pixler

Kan vises i alle sider eller valgt temaside.

Kontakt oss for priser.