www.Hus.no - Alt om hus - Norges største husportal
Alt om Hus - Norges største husportal
English
Deutsch Español Français
          
 
T1** / F1*  
140x60 pixler
T2** / F2*
140x120 pixler
T4** / F4*
140x350 pixler

Annonser
English


Annonsere på www.Hus.no ?
 
Velger du å annonsere på www.Hus.no får du mange fordeler. Annonseringen er en rask vei til å øke trafikken til dine egne nettsider, blogg, nettbutikk, kampanjesider osv og du er garantert å treffe din målgruppe.
Vi benytter oss ikke av telefonselgere - Som ny kunde tar du selv kontakt for en uforpliktende samtale om annonsering. Send oss gjerne en e-post, og vi garanterer deg svar med gode forslag til annonseløsninger og gunstige priser.
Faste kunder blir kontaktet via e-post 14 dager før annonseperioden utløper, med spørsmål om fornyelse av eksisterende annonseavtale. Skulle vi glemme å sende en slik henvendelse, er dette vårt ansvar, og du som kunde bestemmer om avtalen evt. skal avsluttes.
Hos oss er det hyggelig å være annonsekunde, og vår policy har vist seg å være suksessfull. Vi har kunder som har vært med oss helt siden www.Hus.no ble startet opp i 2000, og som viser sin tilfredshet ved å fornye sine avtaler år etter år.
Dette setter vi i www.Hus.no stor pris på og vi er stolte over å kunne si at hos oss kjører vi etter gamlemetoden:
Et realt og ærlig løp der kundens beste alltid står i sentrum.
 
Det er gratis å ha tekstlink på temasidene da vi er et objektivt oppslagsverk 
Tips oss om lenker vi burde ha med !  - Alle tips blir vurdert manuelt før de blir lagt ut.
Oppføringen blir raskere lagt ut hvis du også tipser oss om hvilke temasider / kategorier du foreslår tekstlinken skal plasseres.

Definisjoner: T står for Temaside, F står for Forside.

T5*** / F5***
225x68 pixler
T5*** / F5***
225x68 pixler
*     F1, F2, F3, F4:
Prisene
inkluderer 2 annonser - 1 øverst, eller på høyre side, eller over stikkord på forsiden, og 1 kopi over din oppføring på relevant temaside.
**     T1, T2, T3, T4:
Prisene
inkluderer 2 annonser - 1 øverst eller på høyre/venstre side på temasiden, og 1 kopi over din oppføring - Se eksempel her: www.Hus.no/hus_produsenter og bla deg nedover.
***    F5 Begrensninger:
Begrenset til 1 annonse pr.stikkord.

Alle annonsene lenker direkte til din hjemmeside.
Vi inkluderer gratis annonseproduksjon (også animert) ved bestilling over 3 mnd på forsiden og 6 mnd på temasidene. Minimum periode : 3 mnd. Priser er ex.mva.

Vi har mellom 250.000 og 300.000 unike lesere i måneden på våre 5 portaler, hvorav ca 95.000 på hus.no og ca 90.000 på Hytte.no i måneden - Hva er en unik leser, sidevisninger og hits ? Se på : info-annonsorer.html


Hva er en unik leser ? Se beskrivelse av sammenhengen mellom Hits ( Treff ), Page Views ( Sidevisninger ) og Visitors ( Unike lesere ) .

Vi teller en leser, som en leser - uansett hvor mange sider han ser på, eller hva smarte programmerere trikser til for å få høye tall på Hits og Sidevisninger !

Hvis du ikke kan lage annonsen selv, kan dette utføres av  

Hos oss er det hyggelig og lønnsomt å være annonsekunde !

Med vennlig hilsen oss i
www.HUS.no og www.HYTTE.no
Tlf. 41 41 35 66( 9-16 )


T1** / F1*  
140x60 pixler
T2** / F2*
140x120 pixler
T4** / F4*
140x350 pixler

Oppslagsverk til produsenter og leverandører av hus og husrelatert stoff på internett. Dette er en gratistjeneste 100% objektiv, alle med relevante websider kan komme med som gratis tekstlenke. - Copyright 2000-2018
www.Hus.no er ikke ansvarlig for innholdet på eksterne lenker.
Google annonser og personvern.
Våre portaler: www.Baat.no   www.Biler.no   www.Ferien.no   www.Hus.no   www.Hytte.no   www.MA.no 

Kampanje annonse
120x600 pixler

Kan vises i alle sider eller valgt temaside.

Kontakt oss for priser.